• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon/ayrılık ne zaman geçer

gizem1234568

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
20
-24
1
33
Lütfen dalga gececek olanlar yazmasın ciddi cevaplar.

Eşim beni ve 2 çocuğunu terk etti. Kısa gececem burasını geçim sıkıntısı çektik parasını abisine yedirdi bu yüzden çok kavga ediyorduk. Yurt dışına gitmeye karar verdik bu yüzden, ben çocuklarla geldim sonra eşim aradı yine tartıştık maddi sebeplerden ona kötü davrandığım icin beni ve çocukları terk etti. Sizce ben haklımıyim? Boşanma davası açtım cunku şimdi kari kızlar geziyormuş ve ben burda çocuk tedavi ettiriyorum tek basima.

Anti depresan kullanmaya başladım cunku ayrılık acısı bana zor geldi yediremiyorjm kendime yemeden içmeden kesildim hiç biseyden zevk almıyorum.

Sizce ne yapmalıyım nasıl atlatırım

Eşim beni ve 2 çocuğunu terk etti. Kısa gececem burasını geçim sıkıntısı çektik parasını abisine yedirdi bu yüzden çok kavga ediyorduk. Yurt dışına gitmeye karar verdik bu yüzden, ben çocuklarla geldim sonra eşim aradı yine tartıştık maddi sebeplerden ona kötü davrandığım icin beni ve çocukları terk etti. Sizce ben haklımıyim? Boşanma davası açtım cunku şimdi kari kızlar geziyormuş ve ben burda çocuk tedavi ettiriyorum tek basima.

Anti depresan kullanmaya başladım cunku ayrılık acısı bana zor geldi yediremiyorjm kendime yemeden içmeden kesildim hiç biseyden zevk almıyorum.

Ayrılık acısı gibi bi duygu yaşamanız gayet doğal kendi duygularınızı serbest bırakın … Bulunduğunuz durum eminim ki zor bi süreçtir çocuklar , kendi duygularınız, yurt dışı hepsi ayrı bi zorluk açıkçası .. Eşiniz ile alakalı konuya gelince pek konudan bahsetmemişsin yani detaylı anlatmamışsınız ama abisine para yedirtip siz maddi zorluk çekiyorsanız sonuna kadar haklısınız. Zaman herşeyin ilacı emin olun geçecek antidepresan kullanmanız sizin için şu süreçte doktorun verdiği bi kararsa çok mantıklı çünkü insan iyi olmak istiyorsa ilk ruh tan başlanmalı

Ayrılık acısı gibi bi duygu yaşamanız gayet doğal kendi duygularınızı serbest bırakın … Bulunduğunuz durum eminim ki zor bi süreçtir çocuklar , kendi duygularınız, yurt dışı hepsi ayrı bi zorluk açıkçası .. Eşiniz ile alakalı konuya gelince pek konudan bahsetmemişsin yani detaylı anlatmamışsınız ama abisine para yedirtip siz maddi zorluk çekiyorsanız sonuna kadar haklısınız. Zaman herşeyin ilacı emin olun geçecek antidepresan kullanmanız sizin için şu süreçte doktorun verdiği bi kararsa çok mantıklı çünkü insan iyi olmak istiyorsa ilk ruh tan başlanmalıyız birbir
Ayrılık acısı gibi bi duygu yaşamanız gayet doğal kendi duygularınızı serbest bırakın … Bulunduğunuz durum eminim ki zor bi süreçtir çocuklar , kendi duygularınız, yurt dışı hepsi ayrı bi zorluk açıkçası .. Eşiniz ile alakalı konuya gelince pek konudan bahsetmemişsin yani detaylı anlatmamışsınız ama abisine para yedirtip siz maddi zorluk çekiyorsanız sonuna kadar haklısınız. Zaman herşeyin ilacı emin olun geçecek antidepresan kullanmanız sizin için şu süreçte doktorun verdiği bi kararsa çok mantıklı çünkü insan iyi olmak istiyorsa ilk ruh tan başlanmalı
Söyle söyleyim biz birebirimizi çok çok sevdik. Abisiyle ikisi ortak para abisinde birikiyor. Parasını isteyince abisi türlü bahaneler üretiyor bide bakmışsın yengesinin kolunda bilezik böyle böyle tartışmalar çıkıyordu eşimle aramızda. Beni yurt dışına yollarken bana araba alacağını söyledi buraya gelince tabiki bahaneler uretti doğal olarak yine kavga ettik. Kötü davrandığım icin beni bıraktı cocuklarini arayıp sormuyor çocuğunun birisi hasta üstelik. Sizce kolay atlatırmıyim

Zamanla atlatiliyor 🤷 başka türlü kolay değil

Back