• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresif takilmayi mi seviyorum.

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
İki hafta önce nişan yuzuklerimi gönderdim.

Bir hafta boyunca konuşmasına müsade etmediğim. Eski nisanlimi aradım durdum ama hiçbir şey yok demedi. Enson konuşmada ipler iyice gerildi patladim.

İlişki sonrası oturup sorunlarımızı bile cozemiyoruz sen bana sevgiden bahsediyorsun. Sevgi bunun neresi de hem ailede istemiyormuş zaten, tamam verdiğim karar doğru hadi kendine iyi bak gibi cümleler sarf edildi.

Bulunduğum yere geldi görüşmek istemedim. Sonra bütün bağlar koptu aramam bir saha ölüme attın sen beni felan derken hergun durum hakkimda kısmını güncel leyip vazgeçmem bırakmam gibi şeyler yazıyor resimlerimizi paylaşıyor derken bugün mesaj attım resimleri sil diye
Sildi
Gönderme yapma artık dedim
Tamam yapmam
Bitti mi hadi Allah a emanet ol

Dedi ve kendimi o kadar hicsellesmis hissettim ki anlatamam. Bitmesini ben istemiştim evet surundurmekten vazgeçmesini de

Önce vazgeçmiyor diye sıkıntı yapıyordum şimdi de bir kalemde sildi diye . Piskopatlik varmı acaba bende ya herşeyi sıkıntı yapar oldum artık .

İyiki evlilikten döndüm yoksa benim ile bir ömür gecmezdi yazık olurdu adama ama ne yapayım çok seviyorum.

pek bişey anlamadım ama bir karar verdiyseniz arkasında durun.hakkınızda hayırlısı olsun.silin her yerden gözden ırak gönülden de ırak olur.

Aklinizla kalbiniz arasinda kalmissiniz mantiğiniz hayir olmaz diyo kalbiniz istiyo ama ilerde üzülmektense simdi biraz yas tutun geçecek silsin bosverin hayatta kimbilir ne güzellikler bekliyodur sizi

Şuanki psikolojinizle bir adım atmayın bence kendinizi dinleyin bu ilişki çok yormuş sizi belli , uzak kalın ve hiç iletişime geçmeyin.
psikolojiniz kötü etkilenmiş ne yazıkki.

Back