Bilmediğim için soruyorum devlet bu tarz durumlarda zararı karşılamaz mi ben öyle biliyorumKızlar bilen bilir bahsetmiştim depremde otoparkta duran aracımın üzerine 3 tane bina yıkıldı ön ve arka camları kırıldı ve arabamın önü kaput göçtü
Bende aracı fazla kullanmıyorum ve kasko aşırı yükseldiği için ve yan tarafı sürttüğümde ve kasko karşılamadı diye yaptırmamıştım ama nerden bileyim ki deprem olacaktı araç durduğu yerde hasar aldı zararı 70-80 bin TL
Babacım da orta halli biridir ‘ben ödüyecem’ demişti ama içim kıyılıyor.
Ben mi ödemeliyim di mi ?
Aklıma takılan şu ben hariç diğer kardeşlerim çok savurgan, asla iş tutmazlar para gelsin yiyelim derdindeler.
Babam bunu ödemese direkt 3-4 katını babama kitlerler, kitliyorlar da ben ödesem yine öyle yapacaklar adım kadar eminim.
Ama babama da kıyamıyorum keşke kendine harcasa ya da ne bileyim keşke aracın kaskosu olsaydı ya da deprem olmasaydı ya da aracım orda olmasaydı of of
Sizce ne yapayım? Araç tamiri konusunda
Bilmediğim için soruyorum devlet bu tarz durumlarda zararı karşılamaz mi ben öyle biliyorum
Sonuçta deprem sizin tasarrufunuzda bir olay değil ki
Çalışıyor musunuz? Madem kardeşler çok savurgan o para buraya gitmese boşa gidecek babanız yaptırsın. Bari para bir işe yaramış olsun. Sizde çalışıyorsanız biriktirip peyderpey babanıza verirsiniz :)
Babaniz kendi rizasiyla teklif etmis sonucta. Eger tamamini odemesinden rahatsiz oluyorsaniz yarisini isteyebilirsiniz
Öyle yapayım canım
Cok gecmis olsun bu arada.
Empati kurarak cevap verdim. Evladim depremden kurtulsaydi ve araci zarar gorseydi birde bunu dert etmesin diye elimden geleni yapardim. Muhtemelen babanda bu bedeli odeyerek kendisini daha rahat hissedecek
Eğer ödeme imkanı varsa babanız ödesin.
Siz de babanıza bunu nakit olarak değil de onun sevdiği ihtiyacı olan bir hediye şekilde geri verin. En azından parayı kardeşlerinize değil kendine harcamış olur.
Kasko yok neyi karşılasın?Bilmediğim için soruyorum devlet bu tarz durumlarda zararı karşılamaz mi ben öyle biliyorum
Sonuçta deprem sizin tasarrufunuzda bir olay değil ki
O da aynen senin gibi düşünüyor canım ben de ne bilim deprem sonrası hafıza kaybı ve bazı şeyleri mantıklı düşünememe yaşıyorum ondan size sorayım dedim çok teşekkür ederim
Baban ödesin, sen de başka şeylerle o parayı babana ver. Mesela tatil satın al, senin için taril ayarladım de gitsin gezsin. Veya güzel bir tesbih, plak al veya iyi bir yere yemeğe götür… böylece hem baban kendince babalık görevini yerine getirir, hem sen babana para vermediğin için kardeşlerin o pratı kullanamaz hem de babana sürekli hediyeler alan iyi bakan evlat olursun. Bi taşta sürü kuşKızlar bilen bilir bahsetmiştim depremde otoparkta duran aracımın üzerine 3 tane bina yıkıldı ön ve arka camları kırıldı ve arabamın önü kaput göçtü
Bende aracı fazla kullanmıyorum ve kasko aşırı yükseldiği için ve yan tarafı sürttüğümde ve kasko karşılamadı diye yaptırmamıştım ama nerden bileyim ki deprem olacaktı araç durduğu yerde hasar aldı zararı 70-80 bin TL
Babacım da orta halli biridir ‘ben ödüyecem’ demişti ama içim kıyılıyor.
Ben mi ödemeliyim di mi ?
Aklıma takılan şu ben hariç diğer kardeşlerim çok savurgan, asla iş tutmazlar para gelsin yiyelim derdindeler.
Babam bunu ödemese direkt 3-4 katını babama kitlerler, kitliyorlar da ben ödesem yine öyle yapacaklar adım kadar eminim.
Ama babama da kıyamıyorum keşke kendine harcasa ya da ne bileyim keşke aracın kaskosu olsaydı ya da deprem olmasaydı ya da aracım orda olmasaydı of of
Sizce ne yapayım? Araç tamiri konusunda
Baban ödesin, sen de başka şeylerle o parayı babana ver. Mesela tatil satın al, senin için taril ayarladım de gitsin gezsin. Veya güzel bir tesbih, plak al veya iyi bir yere yemeğe götür… böylece hem baban kendince babalık görevini yerine getirir, hem sen babana para vermediğin için kardeşlerin o pratı kullanamaz hem de babana sürekli hediyeler alan iyi bakan evlat olursun. Bi taşta sürü kuş