Deprem sonrası nükseden klostrofobi

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
841
18
Kizlar depremden beri klostrofobim çok fazla artarak geri geldi. Geceleri kafayı yiyecek gibi oluyorum. Şuan atak gelmişken yazmak istedim. Ev basıyor şuan beni boğazımı sıkıyorlar sanki. Klostrofobisi olup yenen var mı?

ben ucaga, asansore binemiyordum. asansor korkumdan on kati yuruyerek ciktigimi bilirim.. bunun icim hem psikologla gorustum hem de pskiyaristle ilacli tedavi goruyorum. tam olarak bitmese de ciddi oranda gelisme var. bir uzmana danismanizi tavsiye ederim gecmis olsun

Küçük adimlar teorisi iyi gelebilir. Yaşamadım tabi net hakim değilim ama. Önce evde sonra bir odada sonra daha küçük bir mekanda sonra karanlık bir odada vs vs basamak basamak zamana yayarak aşabilir misin ? Uzman desteği alabilecek maddi imkanın var mı ?

Depremden sonra geceleri aniden öleceğim korkusu basıyor, geçen gece aniden uyanıp yatak yerimi değiştirdim, nasıl geçecek travmalarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…