A Aslomnby Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 2 0 6 23 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslomnby #1 Lütfen yardım edin zor durumdayız kıyafet ihtycmz var yardım edin ben eşim çocuklarım zor durumdayiz
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.123 215.791 1.223 52 6 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslomnby #2 e-Belediye Bilgi Sistemi Sosyal Yardım Talebi ve Sorgulama e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr AFAD İletişim AFAD İletişim www.afad.gov.tr Verdiğim linkler ve görseldeki telefon numaraları üzerinden kıyafet vb yardımları alabilirsiniz, depremzede olduğunuz için başvuru formu doldurmuşsunuzdur zaten, yetkililer yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun
e-Belediye Bilgi Sistemi Sosyal Yardım Talebi ve Sorgulama e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr AFAD İletişim AFAD İletişim www.afad.gov.tr Verdiğim linkler ve görseldeki telefon numaraları üzerinden kıyafet vb yardımları alabilirsiniz, depremzede olduğunuz için başvuru formu doldurmuşsunuzdur zaten, yetkililer yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun