- 1 Kasım 2021
- 54
- 10
- 8
- 30
- Konu Sahibi Merabatelevole3
-
Öneri için çok teşekkür ediyorumHemen hemen hepimiz aynı durumdayız
Bugğn itibariyle hiç bir habere bakmama kararı aldı. Ve uyguluyorum
İnstagram m elimden düşmezdi ona bile girmiyorum
Ruhen faydasını gördüm tavsiye ederşm
Elazığ depreminden sonra bende de oluşmuştu k maras deyip duruyorlardi o zamanlar burayada cok yazmistim ve o korkunç günü canlı canlı yasadim çok sukur annemlerin ve akrabalarımın binaları sağlam olduğu için bisey olmadi sizin yapacağınız tek şey binanizin sağlamlığıni tespit ettirmek hiç bir ilaç bu konuda rahatlatmiyor.ama bana sorarsanız girip bi evde çekirdek aile olarak yasayabilirmisin şuan için asla mümkün değil sağlamlığı kesin olsa bile çünkü kaygılarım tavan yapmış durumda ilaca başladım umarım geçerÖncelikle Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem için herkese geçmiş olsun Allah’ım bidaha böyle bi acı yaşatmasın inşallah ölenlere rahmet kalanlara sabır yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Çok fazla etkilendim bu olaydan zaten aşırı derece deprem fobim vardı böyle yıkıcı enkazlardan çıkan insanları cansız bedenleri görünce iyice anksiyetem tavan yaptı ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum sürekli deprem olucak gibi hissediyorum çocuğumu alıp nereye sığınacağımı hesaplıyorum böyle düşünceler sürekli beynimde benden bağımsız hareket ediyolar sanki kalbim sıkışıyo nefesim kesiliyo gibi oluyo şu an psikiyatriye sıra bulamıyorum ki meşgulde etmek istemiyorum hepsi depremzedelere yardım etmeye çalışıyo bana böyle sakinleştirici düşüncelerden uzaklaştırıcı rahatlatıcı bi çay önerir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?