Deprem cantanıza ne koydunuz?

merve

consume obey die
Pro Üye
13 Ocak 2020
45.679
En iyi cevaplar
2
174.781
598
33
Arkadaşlar biliyorum ki neredeyse hiçbirimizde yok. Bir an önce hazırlamamız gerek. Ben 99da kayıplar da vermiş biriyim maalesef. Ama hala bende de hazir degil. Ben temel malzemeleri yaziyorum. Eklenmesi gereken akla gelmeyen sey varsa siz de yazin. Allah muhtac etmesin.

• Su
  • Enerji veren yiyecekler
  • Yedek pilleri ile fener
  • İlkyardım çantası
  • Kişisel reçeteli ilaçlar (kalp, damar, tansiyon, şeker için hormonal ilaçlar)
  • Çocuklarınızın kullandığı ilaçlar
  • Birer kat giysi
  • Bir miktar para
  • Kolay taşınabilir bir battaniye
  • Çakı
  • Düdük
  • Kalem, kağıt
  • Önemli telefon numaralarının ve iletişime geçilecek kişilerin bilgilerinin bulunduğu su geçirmeyen bir dosya
  • Çocuklar, yaşlılar, engelliler ve ev hayvanları için özel malzemeler
  • Tuvalet kağıdı, tuvalet atıkları için naylon poşetler.

Benim var deprem çantam canım sadece su ve yiyecekleri bi de ilaçları güncellemem lazım. Bi eksiğim de tuvalet atikları için naylon

Ped, bebeğiniz varsa bez ve bir miktar değil paranız, pulunuz neyiniz varsa hepsini koyduğunuz bir çanta sürekli elinizin altında olmalı. He ben deprem çantası hazırladım mı, yok ama hazırlıycam.

Kırmızı bi valize hazırladım ben köye gelirken hani nolur nomaz diye iyiki de hazırlamışım sadece içindeki malzemeleri güncellemem lazım

Ped, bebeğiniz varsa bez ve bir miktar değil paranız, pulunuz neyiniz varsa hepsini koyduğunuz bir çanta sürekli elinizin altında olmalı. He ben deprem çantası hazırladım mı, yok ama hazırlıycam.
Evet ped de koyayım içine teşekkürler canım

Ayy benim de okuduğum şehir deprem bölgesindeydi vardı deprem çantamız zaten yazmışsınız kızlar her şeyi. Fener radyo düdük bence çok çok önemli

Back
X