- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Beklenti_delisi
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce taşındık ve hala depozitoyu geri alamıyoruz. Ev sahibi her konuştuğumuzda öteki haftaya ya da önümüzdeki aya gün veriyor. Ödeme alacagim size verecegim diyor ama yalan daha bir hareket yok. Bizi oyalayıp biktirma pesinde bence. Ayrica biz evde otururken evi baskasina satmis. Ama sözlesmemiz bittiği zaman yapmis bunu galiba. 40 gün fazladan durmak zorunda kaldık evde tasınacağımız ev bitmemisti ve buna ev sahibi izin vermisti kendi. Sözleşme hala bizde bu arada.
Ne yapabilirim bu durumda avukata mı gitsem diyorum bu sefer de astari yüzünden pahalıya mı gelir bilemedim. Başına gelen var mı siz bu durumlarda ne yaptiniz?
Not: depozito 2000 lira bu arada 1000 lirasını yeni ev sahibine verecegiz fazladan durdugumuz zaman için. O süreçte ona gecmis ev çünkü. Tabi parayı alabilirsek.
Ne yapabilirim bu durumda avukata mı gitsem diyorum bu sefer de astari yüzünden pahalıya mı gelir bilemedim. Başına gelen var mı siz bu durumlarda ne yaptiniz?
Not: depozito 2000 lira bu arada 1000 lirasını yeni ev sahibine verecegiz fazladan durdugumuz zaman için. O süreçte ona gecmis ev çünkü. Tabi parayı alabilirsek.