- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
cezveyi feda edeceğim dersen cezvede de olur .
en iyisi varsa boş bir ağda kabalı onun içine koyup suda eritmek
tablet ağdalar diğer ağdalara göre daha kullanışlı en ufak tüyleri bile alır ama yapıştığı yerde kalır
spatulayı falan temizlemek mümkün olmuyor.donup kalıyor.dikkatli uygulamak lazım.
evet sonunda sir ağdaları temizlediğimiz yağla temizleniyoruz.
Çilek kokulu olan yağlar çok güzel
Merhaba ,
peki bu tablet ağdalarda cezve falan ağda yapıldıktan sonra temizlenebiliyor mu yoksa içinde öyle kalıyor mu ağda.?hani bi cezveyi feda edicez artık da yapış yapış o cezveyi nereye koyucaz sonra onu merak ettim.
ben zazahanın karşısındaki kozmetikçiden 15 tlye aldım. pembe olanın aynısı, içinde 20 tane tablet var:
Eki Görüntüle 264807
netten değilde kozmetikçiden ya da japon pazarı tarzı yerlerden alırsan daha ucuz olur bn 15 tlye almıştm örneğin
merhaba kızlar. ben dün yaptım, ağdayı cezvede ocağın üstünde erittim. kesinlikle şunu diyebilirm ki muhteşem rahatlık, süper kolaylıkmış. :82: bir kere uygulaması çok kolay.sürdükten sonra bi kaç saniyede kuruyor aynı mum gibi. aşağı kısmını tırnağımla kaldırıp tutup çekiyorum ve bütün tüyler geliyor ve en şaşırdığım da acımaması. bilirsiniz bikini bölgesi çok acır ama bu ağdayla yapınca nedenini anlamadım ama canım hiç acımadı. hem de adet olmadan önceki gün yaptığım halde. kesinlikle büyük kolaylıkmış, denemeyen, bikini bölgesine ağda yapmaktan korkan, beceremem diyen herkese tavsiye ediyorum. tek sorun şu ki, ısıtıcısını almak lazım. ocakta ısıtıp banyoda devam edince donuyor cezvede. sıcak suda tutmayı denedim, yetmedi sıcaklık dondu. en yakın zamanda ısıtıcısını almam lazım. ya da mum üstünde tutmak da yeter mi acaba sıvı halde olması için?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?