• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depissilima tablet ağdayı nasıl kullanacağım?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
448
merhaba herkese. kalıp sir ağda aldım ilk kez, metal kapta olanlardan bulamadım, silindirik tablet olanlardan vardı. alayım dedim. depissilimanın. pembe renkli ve mum gibi, yuvarlak, tablet tablet. üzerindeki yazılar sanırım ispanyolca olduğu için uygulanışı ve hazırlanışıyla ilgili bilgi edinemedim doğal olarak. ama duyduğum kadarıyla sürülünce mum gibi hemen kuruyan ve elle çekilen bir sir ağda türü. elle çekildiği yani bezsiz kullanıldığı için daha kolay yapılır herhalde diye düşünerek bir deneyeyim dedim. ama bunu nasıl eriteceğim? eski bir cezvede direk ocak üstünde mi, yoksa kaynar su bulunan bir kabın içine ayrı bir kap daha koyup onun içine de tableti koyup benmari usülüyle eritmek mi daha doğru olur? bir de uygulama bittikten sonra sir ağda yağıyla mı temizlenmesi gerekir diğer sir ağdalarda olduğu gibi?

Son düzenleme:
cezveyi feda edeceğim dersen cezvede de olur .
en iyisi varsa boş bir ağda kabalı onun içine koyup suda eritmek
tablet ağdalar diğer ağdalara göre daha kullanışlı en ufak tüyleri bile alır ama yapıştığı yerde kalır
spatulayı falan temizlemek mümkün olmuyor.donup kalıyor.dikkatli uygulamak lazım.
evet sonunda sir ağdaları temizlediğimiz yağla temizleniyoruz.
Çilek kokulu olan yağlar çok güzel

cezveyi feda edeceğim dersen cezvede de olur .
en iyisi varsa boş bir ağda kabalı onun içine koyup suda eritmek
tablet ağdalar diğer ağdalara göre daha kullanışlı en ufak tüyleri bile alır ama yapıştığı yerde kalır
spatulayı falan temizlemek mümkün olmuyor.donup kalıyor.dikkatli uygulamak lazım.
evet sonunda sir ağdaları temizlediğimiz yağla temizleniyoruz.
Çilek kokulu olan yağlar çok güzel

anladım canım teşekkürler cevabın için. peki birşey daha soracağım, evet eski bi cezveyi feda edip ocakta ısıtıp yapmayı düşünüyorum. ocakta ısıtmanın mümkün olmadığı durumlarda (hani evde tek olmam da gelir biri sorar bu ne diye :) ısıtılmış suda eritmek uzun sürer mi? iyi erir mi yani?

ağda biraz zor eriyor.sıcak suda eritmek zor olur
ocakta ısıtıp odaya geçersiniz .

Bende fiyatını sormak istiyorum
İnternetten baktım 20 den aşağı değil :53:
çok değil mi bu fiyat

konuyla pek uygun değil ama cevaba ihtiyacım var kızlar bugün genital bölgeye ağda yaptırdım kanama oldu normal mi

ağda biraz zor eriyor.sıcak suda eritmek zor olur
ocakta ısıtıp odaya geçersiniz .

Bende fiyatını sormak istiyorum
İnternetten baktım 20 den aşağı değil :53:
çok değil mi bu fiyat

ben zazahanın karşısındaki kozmetikçiden 15 tlye aldım. pembe olanın aynısı, içinde 20 tane tablet var:
$kalip400.jpg

canım bende depilissima titanyum tablet ağda kullanıyorum bikini bölgesinde çok rahat ve güzel oluyor pudralı olduğu için hasas ciltler ve özel bölgeler için çok cıtıp tahriş etmiyor yalnız onu eriterek çok zor yaparsın ocakta eritecen 2 kere spatula ile sürecen sonra ğada donacak tekrar git tekar erit küçük tüp gibi bişey bulup altında ateş açık yapcan desem ondada ağda ateş gibi olur kendini yakarsın.

ben depilissima cezve set almıştım depilissima ağda makinesei + metal cezve + bu titanyum tablet ağda + spatulası yağı falan komple bişeydi makinenin üstünde ısı ayar düğmesi var 60 dereceye sabitliyon yok çok ısındı yok soğudu derdi yok. tavsiye ederim.

canım ne kadara aldın o ısıtıcıyı? içinde cezvesi de var mı? nette şöyle bir baktım da 60 tl ve üzeri fiyatlar var :(

Son düzenleme:
Kuaf azulen aldım bugün

100 gr kapta , 30 grdan 3 diskte yanında var.
8 - 8.5 gibi birşey fiyatı

denemek için sabırsızlanıyorum :66:

merhaba kızlar. ben dün yaptım, ağdayı cezvede ocağın üstünde erittim. kesinlikle şunu diyebilirm ki muhteşem rahatlık, süper kolaylıkmış. :82: bir kere uygulaması çok kolay.:8: sürdükten sonra bi kaç saniyede kuruyor aynı mum gibi. aşağı kısmını tırnağımla kaldırıp tutup çekiyorum ve bütün tüyler geliyor ve en şaşırdığım da acımaması. bilirsiniz bikini bölgesi çok acır ama bu ağdayla yapınca nedenini anlamadım ama canım hiç acımadı. :69: hem de adet olmadan önceki gün yaptığım halde. kesinlikle büyük kolaylıkmış, denemeyen, bikini bölgesine ağda yapmaktan korkan, beceremem diyen herkese tavsiye ediyorum.:7: tek sorun şu ki, ısıtıcısını almak lazım. ocakta ısıtıp banyoda devam edince donuyor cezvede. sıcak suda tutmayı denedim, yetmedi sıcaklık dondu. en yakın zamanda ısıtıcısını almam lazım. ya da mum üstünde tutmak da yeter mi acaba sıvı halde olması için?:26:

Son düzenleme:
Merhaba ,
peki bu tablet ağdalarda cezve falan ağda yapıldıktan sonra temizlenebiliyor mu yoksa içinde öyle kalıyor mu ağda.?hani bi cezveyi feda edicez artık da yapış yapış o cezveyi nereye koyucaz sonra onu merak ettim.

Merhaba ,
peki bu tablet ağdalarda cezve falan ağda yapıldıktan sonra temizlenebiliyor mu yoksa içinde öyle kalıyor mu ağda.?hani bi cezveyi feda edicez artık da yapış yapış o cezveyi nereye koyucaz sonra onu merak ettim.

canım ben öyle bıraktım ağdayı içinde. donuyor katı oluyor tamamen. yapış olmuyor.sıvı sir ağda gibi yapış olmaması çok iyi. üzerini folyo gibi bişeyle kapatıp dolapta saklarsın.

merhaba kızlar. ben dün yaptım, ağdayı cezvede ocağın üstünde erittim. kesinlikle şunu diyebilirm ki muhteşem rahatlık, süper kolaylıkmış. :82: bir kere uygulaması çok kolay.:8: sürdükten sonra bi kaç saniyede kuruyor aynı mum gibi. aşağı kısmını tırnağımla kaldırıp tutup çekiyorum ve bütün tüyler geliyor ve en şaşırdığım da acımaması. bilirsiniz bikini bölgesi çok acır ama bu ağdayla yapınca nedenini anlamadım ama canım hiç acımadı. :69: hem de adet olmadan önceki gün yaptığım halde. kesinlikle büyük kolaylıkmış, denemeyen, bikini bölgesine ağda yapmaktan korkan, beceremem diyen herkese tavsiye ediyorum.:7: tek sorun şu ki, ısıtıcısını almak lazım. ocakta ısıtıp banyoda devam edince donuyor cezvede. sıcak suda tutmayı denedim, yetmedi sıcaklık dondu. en yakın zamanda ısıtıcısını almam lazım. ya da mum üstünde tutmak da yeter mi acaba sıvı halde olması için?:26:

Bu agdayı normal agdalar gibi hızlı mı çekmek zorundasın yoksa yavaşça kalıbımı kaldırıyorsunuz bunu merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim:))

Back