- Konu Sahibi mor_salkim
kıslar ben depisilk die bir marknın kartus setini aldımda aranızda kullanan varmı hçi nasıl daha ullanmadım da??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canm ee diyelimki cektim tam almadı ne edecem diğer bacagı aldıktan sonra ona geri dönsem yine morarma yaparmı hani üstüste olmaz nerden baksan baya vakit gecer :) sen hangi renk kartus kullanıon hangisi daha ii
thankss :))
bunlarla bikini bölgesi de alınır mı ya fisfisfis
ayy güzeller bende dün aldım sonunda sarı olanla valla makiğnadn sonra bacakalrım bayram etti sanki pamık gibi oldular :) yalnız bikini bölgesine denedim ve tabi birasda acemilk var ama sonuc hüsran hiç alamadım canım cok yandı iice cekemedim öldüm bittim anlayacaın koltuk altınıda alamadım yaa ya tam gerdiremedim bilemedim ben onuuu :)) ama bacakalr komple iki bacak alt üst tertemiz ve sarı kartusun yarısı bile bitmedi yaa öteki yerler için ne edecem bilmiom off off kesinlikle tavsiye ederim ya yalnız bu bezleri canımı sıkıo onunyerine aynı ebatta toz bezlerini kessek daha kullanışlı olmazmı evde bi sürü var para vermeye ne gerek avr kullan at buda ööle ama çok yapılıo yaa hemen arkasına yapışkanı geçio
Memnun kalmana çok sevindim canım, koltuk altın için annenden yardım isteyebilirsin, sen geresin o çeker fakat ben koltuk altıma hiç sir kullanmadım, kendimi bildim bileli o bölgeyi epilatör ile alıyorum, ama anneciğin nasıl yapılacağını bilir.
ben denedim aldım.Kollarıda alıyorum fakat koltuk altını hiç bişekilde alamıyorum
Ayrıca sarı olan ağdayı denersen daha iyi doğal(mış)yeşil olan ise kalın tüyler için uygunmuş.