• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depisilk sir kartuş seti

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
kıslar ben depisilk die bir marknın kartus setini aldımda aranızda kullanan varmı hçi nasıl daha ullanmadım da??

Canım, ben başka bir markanınkini kullanmıştım, oldukça iyiler, eğer aynı yere 2. defa sir sürmediğin sürece morarma ve yara olmuyor...Makineler standard zaten bu yüzden eğer o sir markasından memnun kalmazsan daha sonra başka marka kartuş alabilirsin.

ya şimdi bu nasıl yapılıo ben bilmiom ilk kez kullanacam da bilginiz avrsa yardımcı olabilümsünüz yarın yapacamda :)) abastırarakmı sürüyoz kartusu komple sürecez demi nasıl olack yaa

Canım, önce bacaklarını güzelce temizle, mümkünse alkolle sil
Bu makineyi önceden fişe tak içine kartuşu yerleştir zaten kıvama gelmesi 30 dakikayı buluyor
Ağda kıvama geldiğinde bacaklarına bastırmadan tüylerin çıkış yönüne doğru(dizlerden-bileklere doğru) süreceksin, sürdükten hemen sonra ağda kağıtlarını sürdüğün yerlere yapıştırıp üzerlerinden elinde geçerek iyice yapışmasını sağlayacaksın.Bir kaç dakika sonra bacaklarını gererek ağda bandını tüylerin çıkış yönünün tersine doğru çek.Bütün bacağına bu şekilde uygula.Burada dikkat etmen gerekn, bir bölgeye sir sürdükten sonra çektiğinde tüyler iyi alınmamış bile olsa aynı bölgeye 2. defa sir sürdüğünde hem derini kaldırır hem morartır canım.Buna çok dikkat et, ağdı bandı iyice yapışmadan çekmeye kalkma.Bütün işin bitince sir temizleme yağı ile bacaklarını iyice temizle, yağı sür bir süre bekle sonra kolaylıkla çıkacaktır.Bir kartuş bana 5 kullanım yetiyordu :)Bu kadar tatlım...

saol canm ee diyelimki cektim tam almadı ne edecem diğer bacagı aldıktan sonra ona geri dönsem yine morarma yaparmı hani üstüste olmaz nerden baksan baya vakit gecer :) sen hangi renk kartus kullanıon hangisi daha ii

saol canm ee diyelimki cektim tam almadı ne edecem diğer bacagı aldıktan sonra ona geri dönsem yine morarma yaparmı hani üstüste olmaz nerden baksan baya vakit gecer :) sen hangi renk kartus kullanıon hangisi daha ii

Canım maalesef yinede morarma yapar, bu yüzden bandı yapıştırdıktan sonra epey beklemen gerek ki tüyler tam yapışsın.Ben Pudralı olanı kullanıyorum canım, diğerleri benim için fazla sert, ama sen deneme yanılma yolu ile bulacaksın senin için hangisi daha iyi diye...

bunlarla bikini bölgesi de alınır mı ya fisfisfis

ben denedim aldım.Kollarıda alıyorum fakat koltuk altını hiç bişekilde alamıyorum :(

Ayrıca sarı olan ağdayı denersen daha iyi doğal(mış)yeşil olan ise kalın tüyler için uygunmuş.

ayy güzeller bende dün aldım sonunda sarı olanla valla makiğnadn sonra bacakalrım bayram etti sanki pamık gibi oldular :) yalnız bikini bölgesine denedim ve tabi birasda acemilk var ama sonuc hüsran hiç alamadım canım cok yandı iice cekemedim öldüm bittim anlayacaın koltuk altınıda alamadım yaa ya tam gerdiremedim bilemedim ben onuuu :)) ama bacakalr komple iki bacak alt üst tertemiz ve sarı kartusun yarısı bile bitmedi yaa öteki yerler için ne edecem bilmiom off off kesinlikle tavsiye ederim ya yalnız bu bezleri canımı sıkıo onunyerine aynı ebatta toz bezlerini kessek daha kullanışlı olmazmı evde bi sürü var para vermeye ne gerek avr kullan at buda ööle ama çok yapılıo yaa hemen arkasına yapışkanı geçio

ayy güzeller bende dün aldım sonunda sarı olanla valla makiğnadn sonra bacakalrım bayram etti sanki pamık gibi oldular :) yalnız bikini bölgesine denedim ve tabi birasda acemilk var ama sonuc hüsran hiç alamadım canım cok yandı iice cekemedim öldüm bittim anlayacaın koltuk altınıda alamadım yaa ya tam gerdiremedim bilemedim ben onuuu :)) ama bacakalr komple iki bacak alt üst tertemiz ve sarı kartusun yarısı bile bitmedi yaa öteki yerler için ne edecem bilmiom off off kesinlikle tavsiye ederim ya yalnız bu bezleri canımı sıkıo onunyerine aynı ebatta toz bezlerini kessek daha kullanışlı olmazmı evde bi sürü var para vermeye ne gerek avr kullan at buda ööle ama çok yapılıo yaa hemen arkasına yapışkanı geçio

Memnun kalmana çok sevindim canım, koltuk altın için annenden yardım isteyebilirsin, sen geresin o çeker fakat ben koltuk altıma hiç sir kullanmadım, kendimi bildim bileli o bölgeyi epilatör ile alıyorum, ama anneciğin nasıl yapılacağını bilir.

Memnun kalmana çok sevindim canım, koltuk altın için annenden yardım isteyebilirsin, sen geresin o çeker fakat ben koltuk altıma hiç sir kullanmadım, kendimi bildim bileli o bölgeyi epilatör ile alıyorum, ama anneciğin nasıl yapılacağını bilir.

ay tatlım ben koltuk altıma hep makine kullandım gene kullanacam heralde :)) blmiom kartusla zor gibi duruo ama anneme denetmek lazım

ben denedim aldım.Kollarıda alıyorum fakat koltuk altını hiç bişekilde alamıyorum :(

Ayrıca sarı olan ağdayı denersen daha iyi doğal(mış)yeşil olan ise kalın tüyler için uygunmuş.

sızın dedıgınız agdanın adı ne.. sarı yesıl falan.. ve nerde satılıyor .. ucretı ne kadar.. ne kadar kullanmlık..yerimseniben:lepi:a.s

Back
X