• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depakin ve bipolar

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
merhaba arkadaşlar bana 3 sene önce bipolar teşhisi konmuştu ama çok önemsemedim sonradan.ama gecen hafta yine aşırı duygu durumlarımdan dolayı bir pskiyatriye gittim ve bana direk bu teşhisi söylemedi ama yazdığı kağıtta bipolar teşhisi yazıyordu test yaptım zaten 600 soruluk onun sonucu neticesinde sanırım.doktor bana direk bıpolarsın demedi sadece sen aşırı duygusalsın ve kendini böyle kabul et dedi.bazen çok mutlusun bazen mutsuzsun dedi.sen böylesin bunu dengelemek için sana depakin yazıcam bir depresyona ilacı değil dedi.ben de sevndm oh be normalım diye.bu ilaç duyguları minimuma indirecek dedi.ama kızlar belki bir çogunuz eleştirebilir ama benim kendimi bldim bileli kilo takntım var.cok taktıgım bir konu özellkle doktora da dedim kilo takntım var ne olur bana öyle bi ilaç yazmayın yazarsanız da dedim.ama depakinin yan etkilerini okudum en etkililerinden biri kilo alımımı imiş.ve bunu duyunca direk yüzüm düştü.ilaca başlamadım eczacı tandgmız da çok ağır bir ilaç olduğunu söylemiş.biliyorum doktor bilir her şeyi.ama ben sizin fikrinizi de almak istyorum aranızda kullanan ya da bu ilacı bilen var mı ya da doktor olan?sadece fikirlerinizi önemsiyorum doktorla konuşacagım bu hafta henüz başlamadım ilaca.ama kızlar ilç iyi değil biliyorum ama çok dengesizim gercekten bir ağlayıp bır gülüyorum.aranızda bu rahatsızlığı geçirmiş olanlar vardır belki daha iyi anlarlar.teşekkürler şimdiden

Back