Depakin crome ve hamilelik

Free Women

Hür doğdum, hür yaşarım...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
2.012
5.613
158
Merhaba arkadaşlar ben 33 yaşındayım 4 yıl önce duygu Durum bozukluğu teşhisi konuldu yani bipolar her ne kadar bu kelimeyi kullanmak ismesemde mecburen kullanmak zorunda kalıyorum.

Soruma gelecek olursak evliligimin 6. Yılına gireceğim ve artık ciddi ciddi bebek düşünüyoruz. Gebeliğin de depakin kullanan var mı? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Merhaba depakin kullanamazsiniz bebege zararli ozellikle ilk 3 ay antidepresan ve hicbir ilac kullanimini ongormuyorlar.daha sonrasi icinde psikiyatrisiniz ve kadin dogum doktorunuzla ortak karar almaniz gerekiyor.bende paxera kullaniyorum kesmem mumkum degil eger gebelik olursa ilk 3 ay katlanicamda sonrasinda versileri ilaclar beni yuzde elli iyilestiriyor ne yapicam bilmiyorum.

bi çok yerde okudum aslında gebeliginde depakin kullananları özellikle ms hastaları kullanmış. Depakin den başka ilaç olmuyo bana çok ilaç denedim biri elde titreme yapar diğeri uyuşturur bir diğeri ise kilo yapar ne yapacağımı bilmiyorum depakin bana en iyi gelen ilaç

haklısınız ben depakın lıthurıl dahıl cok ılac denedım.paxeraya donus yaptım.ınsallah depakın kullanarak hamıle kalan bırısı mesajınızı okur sıze donus yapar.bır arkadasımın kuzenının esı kullanıyormus.depakın ve bır ılac daha soyledı ılk 3 ay hamıle oldugunu farketmemıs.sonra kesmıs hemen .cocugun sadece bır elının kemıklerı olusmamıs onuda 18 yasına gelınce amelıyatla duzeltıceklermıs.doktor cıddı bır sorun olmadıgını soyleyınce dogum yaptı.su an 7 yasında sanırım.artık cok ıyı testler var hamılelik sırasında yapıyorlar.her ılac kullananda bebekte sorun yasayacak dıye bırsey yok sadece rıske gırıyorsunuz.allah yardımcınız olsun

Free Women bende bipolar hastasıyım depakin crome kullanıyorum ve bebek sahibi olmak istiyorum. seninle aynı şeyleri araştırıyorum ancak bi doktorum 6 ay once ilaç bırakılmalı dedi diğeri 3 ay önce. ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…