Bütün markaları denemişimdir. Geçen rastgele bimden violet diye bir deodorant aldım muazzam. Zerre ter kokutmuyorKoku önlemede başarılı deodorant önerileriniz?
Ben kullanıyorum bir hafta olmak üzere şimdiye kadar kullandığım her şey çöpmüş.Emotion'ın bütün serisini kullandım, hepsi de hoşuma gitti memnunum.
Geçenlerde bir platformda Rossman’da satılan Isana markasının deosunu önermiş, alıp demek istiyorum. Sen de bakabilirsin ona.
O zaman en kısa zamanda denesinnnnBen kullanıyorum bir hafta olmak üzere şimdiye kadar kullandığım her şey çöpmüş.
Eşimle aldık o da kullanıyo durup durup övüyoruz. Ve biz Şırnak"ta yaşıyoruz.O zaman en kısa zamanda denesinnnn
Aiyy çok iyi o zaman ya merakım katlandı vallahi sayenizde :)Eşimle aldık o da kullanıyo durup durup övüyoruz. Ve biz Şırnak"ta yaşıyoruz.
Çok terleyen birisi iseniz emotion önermem çünkü terlemeyi önlemiyor anlık güzel kokuyorsunuz az terleyip teriniz dert değilse kullanabilirsiniz ama çok terliyorsanız asla önermemKoku önlemede başarılı deodorant önerileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?