• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dentatürk!

Mirr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
56
1
296
Kızlar Bursa Dentatürk diş hastanesi hakkında tavsiyesi olan varmı?
Özellikle diş kaplamalarını nasıl yapıyorlar?
Bilgisi tavsiyesi olan lütfen paylaşsın :1ninca:

merhaba arkadasım ben yeni gittim dentaturke fakat hiç memnun kalmadım doktorların hemen hepsi yeni ve tecrubesiz... dısardan görünümü reklamı içeri girince sizi karsılamaları fiyatları da iyi ama yapılan iş sağlam değil e gerisi de hiç önemli değil..
benim sana tavsiyem köklesmiş yılların tecrubesini kazanmıs bir dişçi bulman diş hastanesi falan yalan birazcık parayada kıyıp özel muaynehaneye gitmek en iyisi umarım yardımcı olabilmişimdir gecmiş olsun simdiden:)

Teşekkür ederim arkadaşım kimseden çıt çıkmayınca üzülmüştüm.. ben de doktorların cv'lerini görünce tereddüt etmiştim nerdeyse hepsi yeni mezun ve tecrübesiz. ınsan güvenemiyor .. sen ne için gitmiştin?

Ben de önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum. Laminate veneer ve dolgu için... Bakalım...

memnun kalırsanız bana özelden mesaj atar mısınız,bende laminate yaptırmak istiyorum :3:

Tabi atarım veya buradan bildiririm a.s Ama kesin yaptıracağım diyemiyorum. Alacağım güvene ve bana gösterecekleri kendi yapmış oldukları lamine örneklerine bağlı boshayallersmile

Tabi atarım veya buradan bildiririm a.s Ama kesin yaptıracağım diyemiyorum. Alacağım güvene ve bana gösterecekleri kendi yapmış oldukları lamine örneklerine bağlı boshayallersmile

ya gidince sorar mısınız arkadasımda yaptırmak istiyo öndeki 2 dişini laminate biri kaplama imiş ama olur mu diye ona göre bende giderim şuan işten fırsatım yokta,dişlerime o kadar dikkat ederim bir düştüm dişim kırıldı mafoldumben

Sormasına sorarım da siz telefon edip sorsanız daha iyi olur bence... Sonuçta kendi derdinizi daha iyi anlatırsınız bilmiyorumkismile

ya gidince sorar mısınız arkadasımda yaptırmak istiyo öndeki 2 dişini laminate biri kaplama imiş ama olur mu diye ona göre bende giderim şuan işten fırsatım yokta,dişlerime o kadar dikkat ederim bir düştüm dişim kırıldı mafoldumben

Eskiden yaptırdığım metal üstü porslenlerimin yerine laminate veneer yaptırabilir miyim?

Metal üstü porselen tedavisi yapılırken dişlerinizin tamamı kesilerek küçültülmüştür. Bu nedenle onların yerine laminate veneerler yapmak mümkün değildir. Ancak aynı malzemeden üretilen, ışık geçirgenliği ve doğallığı laminate veneerler kadar iyi olan tam seramik kuron adı verilen tedavidenn yararlanıp eski, doğal gözükmeyen metal üstü porselenlerinizi değiştirebilirsiniz.

Netten alıntı...

Eskiden yaptırdığım metal üstü porslenlerimin yerine laminate veneer yaptırabilir miyim?

Metal üstü porselen tedavisi yapılırken dişlerinizin tamamı kesilerek küçültülmüştür. Bu nedenle onların yerine laminate veneerler yapmak mümkün değildir. Ancak aynı malzemeden üretilen, ışık geçirgenliği ve doğallığı laminate veneerler kadar iyi olan tam seramik kuron adı verilen tedavidenn yararlanıp eski, doğal gözükmeyen metal üstü porselenlerinizi değiştirebilirsiniz.

Netten alıntı...

Teşekkürler...Araştırdım empress laminate bir yöntem varmış büyük ihtimal onu düşünüyorum, geriye kalan iyi bir doktor dentatürk ü arastırıyorum ama öyle net bir bilgiye rastlamadım :1no2:

Ben de iyi bir doktor araştırıyorum. İyi bir dr olması yeterli değil, laminate de uzmanlaşmış olmalıymış bilmiyorumkismile

Back