denizlili olanlar, orada yaşayanlar ya da çok iyi bilenler

eyican06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
946
286
arkadaşlar son tercihlerdede denizli tapuya bilgisayar işletmeni olarak atandım. evrakları teslim ederken il merkezi ve ilçede çalışmak için tercih yapıyormusuz. ban ilçeleri hakkında yardımcı olacak fikir verecek var mı büyüklük sosyal hayat nüfus vb

il merkezi gayet iyidir ilçe olarakta acıpayam serinhisar honaz sarayköy ve tavas ı seçebilirsin. Ulaşım olarak da il merkezine yakın sosyal olarakda diğer ilçelere göre daha memnun kalırsın...

il merkezi gayet iyidir ilçe olarakta acıpayam serinhisar honaz sarayköy ve tavas ı seçebilirsin. Ulaşım olarak da il merkezine yakın sosyal olarakda diğer ilçelere göre daha memnun kalırsın...
tşk ederim cevabın için. inşş güzel bir yer gelir hayırlısı olsun

Denizli çook rahat yaşayabileceğin bi şehiiir :) Denizliliyim bi sorun olursa sorabilirsiiin :) çok eğlence mekanı olmasa da yaşanmaya değer güzel :) trafik sorunu hiç yokk :)

Kizlar merhaba benim seneye denizlide dügünüm olacak bana önerebileceginiz iyi bir kuaför ve fotografci varmi??? yurtdisinda yasadigim icin bu konularda kim iyidir pek bilmiyorum...istedigim alaninda profesyonel olan insanlar bana yardim edebilirseniz gercekten cok memnun olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…