Denizli'li hamişler gittiğimiz doktor ve hastaneleri burda paylaşalım:)

beydam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
85
0
selamlar ben 32 haftalık hamileyim odak tıpta murat karayele gidiyorum,doktorumdan çok memnunum fakat,doğuma hala karar veremedim epidural sezeryan istiyorum ama genede tereddütlerim var arkadaşlar.bide odak tıpın ssk ile anlaşması yokmuş sezeryan fiyatı 1500 dediler,çok geldi bana sizlerinki nasıl paylaşalım..buyrunnnnnnnnn

ben babür kaleli'ye gidiyorum.16 haftalık hamileyim.daha doğum için konuşmadım doktorumla ama üniversitede olabilir diye düşünüyorum.başka yerlerde fiyatlardan falan hiç haberim yok.

Ne güzel siz doğumdan bahsede biliyorsunuz.Biz ise çocuğun kalp atışı olacakmı olmayacak mı diye endişeleniyoruz.bEbeğin kap atışları ne zaman tam olarak belli olur acaba.7. haftada benim az duyuldu...

Ne güzel siz doğumdan bahsede biliyorsunuz.Biz ise çocuğun kalp atışı olacakmı olmayacak mı diye endişeleniyoruz.bEbeğin kap atışları ne zaman tam olarak belli olur acaba.7. haftada benim az duyuldu...

duyulur canım merak etme.benimde 7.haftanın başında duyulmamıştı.çok küçük demişti doktor.4 gün sonra tekrar gittiğimde duyuldu çok şükür.inşallah sende duyarsın biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…