Denizli'de Önerebileceğiniz Doktor ve Hastane Tavsiyesi

Ben de cok kararsizdim fazla yorum bulamadim onunla ilgili, saglik hastanesinde Ayse Secil hanimi cok tavsiye etmisler ilk ondan randevu almaya calistim fakat cok doluydu gokben hanima gittim o yuzden ama memnun kaldım gibi onda devam ederim sanirim ben de.

Gecmis olsun bu arada Rabbim saglikla korusun ins bebeginizi, kacinci haftadasiniz?

Teşekür ederim inşallah eabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nadıp etsin 11+4 teyim şuan

Baya olmus ama Gokben hanimdan memnun kaldiniz mi?
ben Gökben hanımdan çok memnunum insanı telaşlandırmıyor. Gereksiz konuşmalar yok, bir sorun olduğunda yada bir soru sorduğunuzda ciddiyetle cevap veriyor. Bence en önemli şeylerden biri de telefonuna cevap veriyor. İnşallah doğumuda kolayca atlatırız ve herhangi bir sorun yaşamayız

Anladim canim..ben daha yolun cok basindayim gokbene gidiyorum fazla konusmuyor evet ama baya tedbirli bir dr sanirim bu hosuma gitti..
Seninde Allah yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin insallah

Arkadaslar aranizda Denizlide detayli ultrason yaptiran var mi??? Varsa nerede yaptirdiniz acaba? Internette dogru duzgun yoruma ulasamiyorum.

ben kendi dr yaptırdım erpada gökben hanım bildiğim kadarıyla erpadaki tüm dr kendileri yapıyor detaylıyı. diğer hastaneleri bilmiyorum

ben kendi dr yaptırdım erpada gökben hanım bildiğim kadarıyla erpadaki tüm dr kendileri yapıyor detaylıyı. diğer hastaneleri bilmiyorum

Ekstra ucret talep ediyorlar mi acaba? Ben Nazillide yasiyorum ama ailelerimiz Denizlide oldugundan dogum icin Ridvan Erdemir'i tercih etmeyi dusunuyorum yalniz ozel sigorta disindaki güvenceleri kabul etmiyor bu yuzden muayene ucreti yanında ayrintili icin de ucret talep edecekse baska bir sey dusunmem gerekebilir.

Bende ilk hamileliğim icin tekden de Evren Ceylan a gittim . Çok memnun kaldım. Gene çocuk düşünsem yine doktorum olarak onu seçerdim. Normal dogum yaptım.

Ewt ayrıntılı ultrason için ektra ücret ödüyosunuz her dr ücreti farklı rıdvan erdemir denizlinin en eski ve en iyi kadın doğum dr larından biri
direk ayrıntılıya alır mı bilemem ama zaten normal muayenelerinde ayrıntılıdan çok farkı yok herşeyi inceliyor drlar
Bide bilmiyorum ne zmn gidiceksiniz ayrıntılı için ama 22 haftadan sonra gitseniz daha iyi olur bebek biraz büyüyüp şekillenmiş olur

Haklisiniz Ridvan Beye gebelikten once gidiyordum ve etrafimdaki herkes onu tercih ediyor. 22. Haftamda gitmeyi dusunuyorum ayrintili ultrason icin. Kafam hala karisik yani ayrintili ultrasonu perinatolog ya da radyolog yapiyor diye biliyorum ama Ridvan beyin tecrubesi muhtemelen cok daha fazladır.

Denizli kadın dogum konusunda tahminimden daha iyi çıktı. Kafam cok karıştı simdi muayeneye gitsem vakti geldiği icin direkt ayrintili ultrasona alirlar mi acaba?
Evren Ceylan ayrıntılı ultrason için ayrıca ödeme yapmadım . Hatırlamıyorum öyle bir ödeme olduğunu. Normal rutin randevuda gittim normal ücret ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…