- 26 Ocak 2011
- 100
- 6
-
- Konu Sahibi Yasemin2020
aynı gidiyoruz hemen hemen ben mehmet gencere gidiıorm cnm
Ben gökben hanıma gidiyorum cumaya kadar devam edip etmeme konusunda kararsızdım ama cuma akşamı kanamam oldu hemen aradım açtı telefonu gökben hanım hastanede değilim hemen geliyorum sizde vakit kaybetmeden hemen gelin dedi. Açıkcası kanamayala birlikte bir parça düştü ve ben düşük yaptığımı sandım ama hastanede hemen ultrasona soktu beni ve bebeğim yerindeydi bi problem yoktu basit bi kanamada olabilir tehlikeli bir durum da olabilir dedi ve geceyi hastanede serumla geçirdik progestan verdi sabah yeniden kontrole geldi. Yeterince ilgili bir dr gökben hanım. Telefon açtığımda açıyor ve nazikçe cevaplıyor sorularımı ona devam etmeye karar verdim.
Ben gökben hanıma gidiyorum cumaya kadar devam edip etmeme konusunda kararsızdım ama cuma akşamı kanamam oldu hemen aradım açtı telefonu gökben hanım hastanede değilim hemen geliyorum sizde vakit kaybetmeden hemen gelin dedi. Açıkcası kanamayala birlikte bir parça düştü ve ben düşük yaptığımı sandım ama hastanede hemen ultrasona soktu beni ve bebeğim yerindeydi bi problem yoktu basit bi kanamada olabilir tehlikeli bir durum da olabilir dedi ve geceyi hastanede serumla geçirdik progestan verdi sabah yeniden kontrole geldi. Yeterince ilgili bir dr gökben hanım. Telefon açtığımda açıyor ve nazikçe cevaplıyor sorularımı ona devam etmeye karar verdim.
Baya olmus ama Gokben hanimdan memnun kaldiniz mi?Bayadır foruma giremiyordum kusura bakmayın, ben şuan Özel Sağlık Hastanesine Gökben Hanıma gidiyorum.
ben Gökben hanımdan çok memnunum insanı telaşlandırmıyor. Gereksiz konuşmalar yok, bir sorun olduğunda yada bir soru sorduğunuzda ciddiyetle cevap veriyor. Bence en önemli şeylerden biri de telefonuna cevap veriyor. İnşallah doğumuda kolayca atlatırız ve herhangi bir sorun yaşamayızBaya olmus ama Gokben hanimdan memnun kaldiniz mi?
ben kendi dr yaptırdım erpada gökben hanım bildiğim kadarıyla erpadaki tüm dr kendileri yapıyor detaylıyı. diğer hastaneleri bilmiyorum
Bende ilk hamileliğim icin tekden de Evren Ceylan a gittim . Çok memnun kaldım. Gene çocuk düşünsem yine doktorum olarak onu seçerdim. Normal dogum yaptım.
Evren Ceylanla tekden de yaptırdım canım.Siz ayrintili ultrasonu nerede yaptırmistiniz?
Evren Ceylanla tekden de yaptırdım canım.
Haklisiniz Ridvan Beye gebelikten once gidiyordum ve etrafimdaki herkes onu tercih ediyor. 22. Haftamda gitmeyi dusunuyorum ayrintili ultrason icin. Kafam hala karisik yani ayrintili ultrasonu perinatolog ya da radyolog yapiyor diye biliyorum ama Ridvan beyin tecrubesi muhtemelen cok daha fazladır.Ewt ayrıntılı ultrason için ektra ücret ödüyosunuz her dr ücreti farklı rıdvan erdemir denizlinin en eski ve en iyi kadın doğum dr larından biri
direk ayrıntılıya alır mı bilemem ama zaten normal muayenelerinde ayrıntılıdan çok farkı yok herşeyi inceliyor drlar
Bide bilmiyorum ne zmn gidiceksiniz ayrıntılı için ama 22 haftadan sonra gitseniz daha iyi olur bebek biraz büyüyüp şekillenmiş olur
Evren Ceylan ayrıntılı ultrason için ayrıca ödeme yapmadım . Hatırlamıyorum öyle bir ödeme olduğunu. Normal rutin randevuda gittim normal ücret ödedim.Denizli kadın dogum konusunda tahminimden daha iyi çıktı. Kafam cok karıştı simdi muayeneye gitsem vakti geldiği icin direkt ayrintili ultrasona alirlar mi acaba?
telefon numarasını falan verio mu doktora heran ulasabiliomusunz ?Evren Ceylan ayrıntılı ultrason için ayrıca ödeme yapmadım . Hatırlamıyorum öyle bir ödeme olduğunu. Normal rutin randevuda gittim normal ücret ödedim.
Op.Dr. Evren CEYLAN muayene ucreti ne kadar acabaEvren Ceylan ayrıntılı ultrason için ayrıca ödeme yapmadım . Hatırlamıyorum öyle bir ödeme olduğunu. Normal rutin randevuda gittim normal ücret ödedim.