Denizli'de Önerebileceğiniz Doktor ve Hastane Tavsiyesi

Bende özel egeye yesim hanıma gıdıyordum ama istifa etti gecen hafta☹️
Cerrahide suat gencere gıttım ama cok soguktu.yıne egede arıf saylana gıtmeyı dusunuyorm dogumada az kaldı sayılır

Tekdende Evren ceylanı tavsiye edebilirim iki doğumumu onda yaptım normal doğum şansınız varsa sizi zsten ona yönlendiriyor ben çok memnunum sakin bir adam çok da beyefendi

Tekdende Evren ceylanı tavsiye edebilirim iki doğumumu onda yaptım normal doğum şansınız varsa sizi zsten ona yönlendiriyor ben çok memnunum sakin bir adam çok da beyefendi
Arif saylana gittim memnun kaldım gayet acıklayıcı konustu..ama benim bebisim boynuna kordonu dolamis normal doguma engel degil dedi ama yinede riske atmak istemedigimden sezeryan yapmaya karar verdim..siz sezeryanmı yaptınz

Arif saylana gittim memnun kaldım gayet acıklayıcı konustu..ama benim bebisim boynuna kordonu dolamis normal doguma engel degil dedi ama yinede riske atmak istemedigimden sezeryan yapmaya karar verdim..siz sezeryanmı yaptınz
Evet canım benim dört düşük olduğu için ilk bebeğim kıymetli bebek statüsündeydi sezeryan oldum erpada üçüncü üç aylık oldu o da sezeryan ikinci ve üçüncüyü evren beyde doğurdum çok memnun kaldım hem sezeryan hem ilgisi sakinliği çok iyi zaten

Yok mu arkadaşlar denizlide oturan bilen duyan henüz hamileleliğimin başındayım henüz iyi bir dr arayışı içindeyim neye göre nasıl dr seçicez karar veremiyorum

merhaba ben özel sağlıkta ayşe seçil hanıma gidiyorum kesinlikle pişman olmazsnız evvet randevu almak biraz güç çok yoğun çalışıyor ama pişman olmazsınız ben daha önce aynı tahlillerle başka doktorlara gittim çocuk olmuyor diye bana bişeyiniz yok diyip yolladılar deneyin normal yolla olur dediler bir yılım öyle geçti 2 ay önce seçil hanıma gelmeye başladım daha ilk muaynede hormon testinde değerlerin yüksek olduğu pco hastası olduğum ve yumurta tembelliği yaşadığım tedavisiz hamile kalamayacağımı öğrendim :KK43: şuan gonal f göbekten iğne vuruluyorum bütün değerlerin ilaçlarla düşürüldü büyük ihtimalle bu haftada aşılamam olacak iyi ki ayşe seçil hanıma gitmişim bütün bunların yanında ne hissettiğini dinleyen sebi anlayan harika bir doktor

Bayadır foruma giremiyordum kusura bakmayın, ben şuan Özel Sağlık Hastanesine Gökben Hanıma gidiyorum.

Merhaba arkadaslar ben de henüz 1.5 aylik hamileyim denizlide yaşıyorum bir arkadasim gokben hanimi onerdi fakat nette hic bir bilgiye ulasamadim gökben hanimla ilgili yorum ya da tavsiye yok, cok kararsizim, yasemin2020 memnun musunuz gökben hanimdan?

Merhaba arkadaslar ben de henüz 1.5 aylik hamileyim denizlide yaşıyorum bir arkadasim gokben hanimi onerdi fakat nette hic bir bilgiye ulasamadim gökben hanimla ilgili yorum ya da tavsiye yok, cok kararsizim, yasemin2020 memnun musunuz gökben hanimdan?
aynı gidiyoruz hemen hemen ben mehmet gencere gidiıorm cnm

Ben gökben hanıma gidiyorum cumaya kadar devam edip etmeme konusunda kararsızdım ama cuma akşamı kanamam oldu hemen aradım açtı telefonu gökben hanım hastanede değilim hemen geliyorum sizde vakit kaybetmeden hemen gelin dedi. Açıkcası kanamayala birlikte bir parça düştü ve ben düşük yaptığımı sandım ama hastanede hemen ultrasona soktu beni ve bebeğim yerindeydi bi problem yoktu basit bi kanamada olabilir tehlikeli bir durum da olabilir dedi ve geceyi hastanede serumla geçirdik progestan verdi sabah yeniden kontrole geldi. Yeterince ilgili bir dr gökben hanım. Telefon açtığımda açıyor ve nazikçe cevaplıyor sorularımı ona devam etmeye karar verdim.

X