- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 50
- Konu Sahibi Yasemin2020
Özel egede yeşim oranlıya giden duyan varmı
Ben üniversiteye Özer beye gidiyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel egede yeşim oranlıya giden duyan varmı
Nasıl canım memnun musun . Kac haftaliksinözel odak da ayşe hanıma gittim kızlar
bebiş yokmuş canım kontrol için gitmiştik bizNasıl canım memnun musun . Kac haftaliksin
Bayadır foruma giremiyordum kusura bakmayın, ben şuan Özel Sağlık Hastanesine Gökben Hanıma gidiyorum.mERHABALAR BENDE YENİ HAMİLEYİM DOKTOR ARAŞTIRIYORUM. eVİM eGEYE YAKIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA DOĞUM HANESİ HAKKINDA NALER DUYDUNUZ ??
Bayadır foruma giremiyordum kusura bakmayın, ben şuan Özel Sağlık Hastanesine Gökben Hanıma gidiyorum.
Arif saylana gittim memnun kaldım gayet acıklayıcı konustu..ama benim bebisim boynuna kordonu dolamis normal doguma engel degil dedi ama yinede riske atmak istemedigimden sezeryan yapmaya karar verdim..siz sezeryanmı yaptınzTekdende Evren ceylanı tavsiye edebilirim iki doğumumu onda yaptım normal doğum şansınız varsa sizi zsten ona yönlendiriyor ben çok memnunum sakin bir adam çok da beyefendi
Evet canım benim dört düşük olduğu için ilk bebeğim kıymetli bebek statüsündeydi sezeryan oldum erpada üçüncü üç aylık oldu o da sezeryan ikinci ve üçüncüyü evren beyde doğurdum çok memnun kaldım hem sezeryan hem ilgisi sakinliği çok iyi zatenArif saylana gittim memnun kaldım gayet acıklayıcı konustu..ama benim bebisim boynuna kordonu dolamis normal doguma engel degil dedi ama yinede riske atmak istemedigimden sezeryan yapmaya karar verdim..siz sezeryanmı yaptınz
ben mehmet gencerde karar kıldım cnm bu hafta gttm simdilik iyi gibi geldi ama bakalm dewam edicem ona insYok mu arkadaşlar denizlide oturan bilen duyan henüz hamileleliğimin başındayım henüz iyi bir dr arayışı içindeyim neye göre nasıl dr seçicez karar veremiyorum
Bayadır foruma giremiyordum kusura bakmayın, ben şuan Özel Sağlık Hastanesine Gökben Hanıma gidiyorum.
aynı gidiyoruz hemen hemen ben mehmet gencere gidiıorm cnmMerhaba arkadaslar ben de henüz 1.5 aylik hamileyim denizlide yaşıyorum bir arkadasim gokben hanimi onerdi fakat nette hic bir bilgiye ulasamadim gökben hanimla ilgili yorum ya da tavsiye yok, cok kararsizim, yasemin2020 memnun musunuz gökben hanimdan?