Denizli'de Önerebileceğiniz Doktor ve Hastane Tavsiyesi

merhaba arkadaşım ben denizliliyim 28 haftalık hamileyim erpa hastanesine gidiyorum tahliller için güzel bir hastane daha önce de cerrahi hastanesinde gidiyordum orası da güzeldi ancak çokkk kalabalık oluyodu işlerimi yaparken lavabo kullanırken kalabalık beni rahatsız ediyodu ama erpa yeni ve büyük bi bina o yüzden çok beğendim dr olarak cerrahide suat bey vardı az konuşan birisi ama iyi bi dr kuzenim şimdi ona gidiyo çok memnun ben hiç detaylı konuşmadığı yönlendirme olarak istediğimi alamadığım için dr değiştirdim bu ay erpaya başalayacağım ama çokkk kararsızım kime gitsem diye

Banada Özel Sağlık Hastanesi yani Erpa yakın düşüyor aslında. Orada iki bayan doktor varmış, Ayşe Seçil Özban ve Gökben Yüksel. Ayşe Hanım'ı herkes tavsiye ediyor ama çok yoğun oluyormuş, randevularda bile aksaklık yaşayanların olduğunu duydum. Gökben Hanım için ise hiç bir bilgi alamadım.

mrb arkadaşlar bende evime yakınlığı sebebiyle özel sağlık hastensini tercih ediyorum herkes ayşe hanımı önerdi ama çok yoğun gerçekten en erken 15 güne randevu veriyorlar gökben hanım hakkında bilgisi olan yok mu acaba

doktor konusunda ben de çok kararsızım hamile kalmadan önce de tekden de semih mun a gitmiştim doktor iyi gibi ilgileniyor falan ama hem hastası çok hem çok fazla yorum yapmıyor pek konuşmuyor bugün bi de erpa ya ali ulutürke gittim o da iyi ilgilendi kararsız kaldım semih beye mi devam etsem ali beye mi geçsem

Valla 2 kere gittik biz şimdilik herhangi bir memnuniyetsizlik yaşadım. Sizin deneyimleriniz nasıl?
ya tuhaf bi hastane kan testine 70 lira aldılar gebelik paketi adı altında. bizim doktorumuzda biraz sert gibi. bakalım eğer bu muayenede de içimize sinmezse Mehmet Gencer varmış Erpa da ona gideceğiz. çok övüyorlar.

Hmm Gülcan hanım iyi güler yüzlü bir bayan konuşkan ayrıca ve kan testleri için bize liste verdi biz dışarda sağlık ocağında ücretsiz yaptırdık. Ayrıca Er Pa için doğumhanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım ama yinede tecrübe edinmekte fayda var tabiki..

teşekkürler cevap için. bundan sonra bende öyle yapayım test istediğinde hangileri olduğunu sorup devlette yaptırayım. abes kaçmaz herhalde değil mi:) birde siz doğum ücretleri için görüştünüz mü size ne fiyat verdiler? biz sadece normali sorduk 680 dediler.

Rica ederim :)
2 aylık olduğum için doğum ücretini konuşmadım

Testler ise abes kaçmaz bence , valla bize dışarıda yaptırın burada para vermeyin diyen kendisiydi zaten bir arkadaşımda cerrah hastanesine gidiyor Suna Hanıma onlara da dışarıda yaptırın demiş doktorları belki farklı test olabilir sizinliker ama bizim yaptırdıklarımızın hepsi kan testiydi ve 2. ayda istedi bizden 3. ayda yani 2 hafta sonra ki kontrolde götürceğim.

anladım. ben daha 5. haftandayım:) kan ve idrar testi istedi benden bütün her şeye bakalım dedi. (triod vs.) zaten idrar yolları enfeksiyonum varmış antibiyotik aldım umarım geçer.

mERHABALAR BENDE YENİ HAMİLEYİM DOKTOR ARAŞTIRIYORUM. eVİM eGEYE YAKIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA DOĞUM HANESİ HAKKINDA NALER DUYDUNUZ ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…