- 18 Temmuz 2015
- 10
- 2
-
- Konu Sahibi Yasemin2020
mrb arkadaşlar bende evime yakınlığı sebebiyle özel sağlık hastensini tercih ediyorum herkes ayşe hanımı önerdi ama çok yoğun gerçekten en erken 15 güne randevu veriyorlar gökben hanım hakkında bilgisi olan yok mu acabaBanada Özel Sağlık Hastanesi yani Erpa yakın düşüyor aslında. Orada iki bayan doktor varmış, Ayşe Seçil Özban ve Gökben Yüksel. Ayşe Hanım'ı herkes tavsiye ediyor ama çok yoğun oluyormuş, randevularda bile aksaklık yaşayanların olduğunu duydum. Gökben Hanım için ise hiç bir bilgi alamadım.
bende aynı hastane de nihal özgen e gidiyorum. siz memnun musunuz hastaneden?Ben şuan için Odak Hastanesine Gülcan Hanıma gidiyorum.
ya tuhaf bi hastane kan testine 70 lira aldılar gebelik paketi adı altında. bizim doktorumuzda biraz sert gibi. bakalım eğer bu muayenede de içimize sinmezse Mehmet Gencer varmış Erpa da ona gideceğiz. çok övüyorlar.Valla 2 kere gittik biz şimdilik herhangi bir memnuniyetsizlik yaşadım. Sizin deneyimleriniz nasıl?
Hmm Gülcan hanım iyi güler yüzlü bir bayan konuşkan ayrıca ve kan testleri için bize liste verdi biz dışarda sağlık ocağında ücretsiz yaptırdık. Ayrıca Er Pa için doğumhanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım ama yinede tecrübe edinmekte fayda var tabiki..
anladım. ben daha 5. haftandayım:) kan ve idrar testi istedi benden bütün her şeye bakalım dedi. (triod vs.) zaten idrar yolları enfeksiyonum varmış antibiyotik aldım umarım geçer.Rica ederim :)
2 aylık olduğum için doğum ücretini konuşmadım
Testler ise abes kaçmaz bence , valla bize dışarıda yaptırın burada para vermeyin diyen kendisiydi zaten bir arkadaşımda cerrah hastanesine gidiyor Suna Hanıma onlara da dışarıda yaptırın demiş doktorları belki farklı test olabilir sizinliker ama bizim yaptırdıklarımızın hepsi kan testiydi ve 2. ayda istedi bizden 3. ayda yani 2 hafta sonra ki kontrolde götürceğim.
Hmm Gülcan hanım iyi güler yüzlü bir bayan konuşkan ayrıca ve kan testleri için bize liste verdi biz dışarda sağlık ocağında ücretsiz yaptırdık. Ayrıca Er Pa için doğumhanesi hakkında hiç iyi şeyler duymadım ama yinede tecrübe edinmekte fayda var tabiki..
memnunmuydunuz hala aynı kşiye mi gidiyorsunuz ?Ben şuan için Odak Hastanesine Gülcan Hanıma gidiyorum.
murat çelik hakkında bilgisi olana rkadaslar var mı acba ?