Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben oldum denizlide özel ege hastanesi Mustafa tugrul celebi ye oldum. birde serçin hanımı duydum ondan daha düşük fiyat aldım ama içime tugrul bey sindi ona oldum bende 45 gün oldu
Merhaba ben oldum denizlide özel ege hastanesi Mustafa tugrul celebi ye oldum. birde serçin hanımı duydum ondan daha düşük fiyat aldım ama içime tugrul bey sindi ona oldum bende 45 gün oldu
Geçmiş olsun bir bucuk ayı devirmişsiniz :) Mustafa Tuğrulla hiç görüşme yapmadım ben Tektende Onur Saka, Üniversitede Ramazan Hakan Özcan ve Hakan Güney ile görüştüm. İçime Hakan Güney sindiği için haftaya ona olacağım. Doktor seçimi insanın kafasını öyle çok karıştırıyor ki buradanda hiç denizlide yaptırana rastlamadığım için birazda tedirgin olmuştum. Siz neye göre karar verdiniz