Lazer Epilasyon Denizlide lazer epilasyon yaptıranlar

lady mesaj atmışsın ama mesaj limitim dolmadığı için özel mesaj atamıyorum hala. sanırım buradan mekan ismi veremiyoruz. nasıl ulaşabilirim sana bilemiyorum şu an ama yardımcı olmak isterim:)

bende denizlide yaşıyorum ve burada lazer epilasyon yaptırıpda memnun kaldıgınız bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaslar.​

Ben birkaç yer duydum ama kendin henüz yaptırmadım. Derma lazere giden bir tanıdığım oldu özel bölge ile koltuk altı bitmiş. Birde bir arkadaşım Er-pa özel denizli sağlık hastahanesinde yapıyorlarmış dedi ama ben tam anlamamış olabilirim. Şu an Denizli'de olmadığım için gidip araştıramıyorum. İyi bir yer bulan bana da haber verebilir mi? Şubatta gittiğim zaman hepsini araştırcam.

ben yaptırıyorum. genital için bi yere kol- koltuk altı içinse bir başka yere gidiyorum. özellikle kol ve koltuk altı için gittiğim yerden inanılmaz memnunum.

özellikle kollarım çok kıllı hiç aldırmadım ama lazeri düşünüyorum artık gınaaa geldi.. nerede yaptırdın cnm paylaşirsan sevinirim

Dolpin med e sordmustum ben iki uc hafta once genetal icin 2oo , gobek icinde 5o dedi genetal icin paketten bahsetti 4+1 9oo lira demisti. 3 lazer cihazlari varmis acik renk tuylere sira geldiginde onlarida yok etmek icin makine degistirmek gerekiyormus bana pahali geldiginden bir daha ugramadim

arkadaşlar ben de lazare başlamak istiyorum derlamed ve dolphin med le görüştüm derlamedi kesinlikle önermiyorlar ama bir an önce başlamam gerekiyor .dolphin med hakkında bilgisi olan var mı? bir de er-pa hast. yapıyormuş ikisi hakkında bilgisi olan var mı? yüzüm için yaptırcam çok tedirginim o yüzden . denizlide güvenebileceğim bir yer var mı bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun .

ben de bi yere bşlamıştım iki sene once. çok pahalı geldi 2. seanstan sonra bıraktım. ıpl idi onun aleti. şimdi tekrar başlamak istiyorum. çınarda bi güzellik merkezi tavsiye ettiler. adını unuttum. güvenilir yerler neresidir. cevapsız kalmış hep sorular :44:

ben denizlide yaşıyorum 4 senedir koltuk altı ve yüzüme yaptırıyorum.gülhan tıp hastanesinin 2. katı. daha önce çınardaydı. egem lazer olarak.şimdi burda.yüzümde hiç bi azalma olmadı sorduğumda yüzün geç azaldığını söylüyorlar.ama koltuk altım şuan bitti denilecek kadar az.

Bende lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar. Jelmoli ile görüştüm paket program yapmadıklarını söylediler. Paket program yaptıran var mı?çünkü seasla yaptıklarında konuştuğum yerleri düşünürsem bana 3 milyarın altında mal olmuycak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben denizlide yaşıyorum 4 senedir koltuk altı ve yüzüme yaptırıyorum.gülhan tıp hastanesinin 2. katı. daha önce çınardaydı. egem lazer olarak.şimdi burda.yüzümde hiç bi azalma olmadı sorduğumda yüzün geç azaldığını söylüyorlar.ama koltuk altım şuan bitti denilecek kadar az.

sultanmehmethan şu an yüzün ne durumda ben de yaptırmayı düşünüyorum, bir de kaç liraya yaptırdın ve doktor kontrolünde değil mi?

X