• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de kadın doğum doktoru önerisi

knownassun

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
353
426
33
35
Merhaba arkadaşlar ben Denizli'ye yeni taşındım ve 10 haftalık hamileyim, 4. haftadan itibaren Özel Egekent Hastanesinde bir doktora gidiyorum fakat kendisinden memnun değilim, Denizli'de gittiğiniz, duyduğunuz veya memnun kaldığınız iyi bir kadın doğum doktoru varsa bu şehirde yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba yeni gördüm başlığı ama belki yardımcı olabilirim. Deva Hazar- Çağrı Güven ve Arif Saylan'ı önerebilirim.

Çok teşekkürler siz gidiyorsunuz sanırım memnunmusunuz?
Evet bende yeni taşındım araştırmıştım baya tanıdıkların tavsiyesi falan Deva Hazar'a gidiyorum şuan herkesin hoşuna gidebilecek bir doktor değil ama beni çok rahatlatıyor 12. Haftada bi kaybım var bu yüzden endişelerim var o konuda çok moral veriyor çok pozitif bir doktor. Çağrı güven perinatolog hiç gitmedim ama bu sefer 12. Haftada gideceğim onunla ilgili de çok olumlu şeyler duydum. Arif Saylan da şuan özel Egekent'e geçmiş onu da tavsiye eden çok tanıdığım var. Siz şuan kime gidiyorsunuz?

Evet bende yeni taşındım araştırmıştım baya tanıdıkların tavsiyesi falan Deva Hazar'a gidiyorum şuan herkesin hoşuna gidebilecek bir doktor değil ama beni çok rahatlatıyor 12. Haftada bi kaybım var bu yüzden endişelerim var o konuda çok moral veriyor çok pozitif bir doktor. Çağrı güven perinatolog hiç gitmedim ama bu sefer 12. Haftada gideceğim onunla ilgili de çok olumlu şeyler duydum. Arif Saylan da şuan özel Egekent'e geçmiş onu da tavsiye eden çok tanıdığım var. Siz şuan kime gidiyorsunuz?
Ben Sayide Soysal a gidiyorum, kendisi prof bilgili bir doktor fakat lafı biraz cımbızla alıyoruz ve hastasıyla çok mesafeli, bazen birşey sormaya çekiniyorum:/ sizin kaybınız için çok üzüldüm ben de bu aralar çok endişeleniyorum birşey olacak korkusu var hep içimde ne zaman geçecek bilmiyorum :( söylediğiniz doktorları araştıracağım bir de Nuray Aydını çok övüyorlar duymuşsunuzdur mutlaka siz de. Hepsi arasında bir karar verip gideceğim önümüzdeki haftalarda artık.

Ben Sayide Soysal a gidiyorum, kendisi prof bilgili bir doktor fakat lafı biraz cımbızla alıyoruz ve hastasıyla çok mesafeli, bazen birşey sormaya çekiniyorum:/ sizin kaybınız için çok üzüldüm ben de bu aralar çok endişeleniyorum birşey olacak korkusu var hep içimde ne zaman geçecek bilmiyorum :KK43: söylediğiniz doktorları araştıracağım bir de Nuray Aydını çok övüyorlar duymuşsunuzdur mutlaka siz de. Hepsi arasında bir karar verip gideceğim önümüzdeki haftalarda artık.
Eğer samimi ve rahatça konuşabileceğiniz bir doktor arıyorsanız kesinlikle Deva Hazar derim. Saolun şuan 10 haftalık hamileyim bende tekrar tekrar kaybetme korkusu bende de var inşallah en kısa sürede geçer bu korkular. Nuray Aydın'ı duymadım hiç .

Eğer samimi ve rahatça konuşabileceğiniz bir doktor arıyorsanız kesinlikle Deva Hazar derim. Saolun şuan 10 haftalık hamileyim bende tekrar tekrar kaybetme korkusu bende de var inşallah en kısa sürede geçer bu korkular. Nuray Aydın'ı duymadım hiç .
Eğer doğal doğum düşünüyorsanız kesinlikle nuray aydına bir bakın derim ben de deva hazar ı merak ettim şimdi biraz araştırdım yorumları güzel çok teşekkür ederim 🥰 umarım herşey dilediğimiz gibi olur ve hiçbir problem yaşamayız doğuma kadar ❤️

Merhaba,
Özel sağlık hastanesi Yunus Aydın çok iyi çok anlayışlı bir doktor. Hastalarıyla çok ilgili.
Bir de devlet hastanesinde Ersen Eraydın var. Devlet hastanesi doktorlarına göre oldukça ilgili.
ben her ikisine de gidiyorum ☺️

Back