M meliha20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 280 170 53 38 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yeniay87 #21 yeniay87 .!.: merhaba; 17+2 haftalık hamileyim denizliye yeni yerleştik önerebileceğiniz kadın doğumcu varmı acaba 2li testi istanbulda yaptırdım 3lü testi yaptırmam gerekiyor devlet hastanesi olmasın istiyorum özelde önerebileceğiniz doktorlar varsa çok sevinirim:) Genişletmek için tıkla... Mrb hala denizlidemisiniz
yeniay87 .!.: merhaba; 17+2 haftalık hamileyim denizliye yeni yerleştik önerebileceğiniz kadın doğumcu varmı acaba 2li testi istanbulda yaptırdım 3lü testi yaptırmam gerekiyor devlet hastanesi olmasın istiyorum özelde önerebileceğiniz doktorlar varsa çok sevinirim:) Genişletmek için tıkla... Mrb hala denizlidemisiniz
M meliha20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 280 170 53 38 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yeniay87 #22 glzrsfl .!.: merhabaa bende denizlide yaşıyorum ben bsk cerrahi hastanesinde doğum yaptım hiç memnun kalmadım ama erpa hastanesi hoşuma gitti keşke oraya gitseydim bence oraya gidin Genişletmek için tıkla... Mrb hala denizlidemisiniz
glzrsfl .!.: merhabaa bende denizlide yaşıyorum ben bsk cerrahi hastanesinde doğum yaptım hiç memnun kalmadım ama erpa hastanesi hoşuma gitti keşke oraya gitseydim bence oraya gidin Genişletmek için tıkla... Mrb hala denizlidemisiniz
M meliha20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 280 170 53 38 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yeniay87 #23 yeniay87 .!.: yaaa bende oradan geldim bugun suat bey ile görüştüm hiç düzgün hastane yok yaa( nasıl bir sorun yaşadın özel değilse öğrenebilirmiyim?? Genişletmek için tıkla... Mrb denizlidemisiniz hala
yeniay87 .!.: yaaa bende oradan geldim bugun suat bey ile görüştüm hiç düzgün hastane yok yaa( nasıl bir sorun yaşadın özel değilse öğrenebilirmiyim?? Genişletmek için tıkla... Mrb denizlidemisiniz hala
Pyara Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2015 348 213 33 34 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yeniay87 #24 meliha20 .!.: Mrb hala denizlidemisiniz Genişletmek için tıkla... Yazan arkadaşlardan biri değilim ama ben Denizli deyim :)
meliha20 .!.: Mrb hala denizlidemisiniz Genişletmek için tıkla... Yazan arkadaşlardan biri değilim ama ben Denizli deyim :)
M meliha20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 280 170 53 38 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yeniay87 #25 Pyara .!.: Yazan arkadaşlardan biri değilim ama ben Denizli deyim :) Genişletmek için tıkla... Ne güzel :) burda hiç denizlili yokmuş gibi geldi bi anda :)
Pyara .!.: Yazan arkadaşlardan biri değilim ama ben Denizli deyim :) Genişletmek için tıkla... Ne güzel :) burda hiç denizlili yokmuş gibi geldi bi anda :)
Pyara Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2015 348 213 33 34 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi yeniay87 #26 meliha20 .!.: Ne güzel :) burda hiç denizlili yokmuş gibi geldi bi anda :) Genişletmek için tıkla... Doktor tavsiyesi için ben de yazmıştım bana da doğru düzgün cevap veren olmamıştı Denizli'den üye fazla yok sanki
meliha20 .!.: Ne güzel :) burda hiç denizlili yokmuş gibi geldi bi anda :) Genişletmek için tıkla... Doktor tavsiyesi için ben de yazmıştım bana da doğru düzgün cevap veren olmamıştı Denizli'den üye fazla yok sanki