Denizlide kadın doğum doktoru önerileriniz var mı canlarr çok acilll!!!!

yeniay87

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
9
0
16
Denizli
merhaba;
17+2 haftalık hamileyim denizliye yeni yerleştik önerebileceğiniz kadın doğumcu varmı acaba 2li testi istanbulda yaptırdım 3lü testi yaptırmam gerekiyor devlet hastanesi olmasın istiyorum özelde önerebileceğiniz doktorlar varsa çok sevinirim:)

merhabaa bende denizlide yaşıyorum ben bsk cerrahi hastanesinde doğum yaptım hiç memnun kalmadım ama erpa hastanesi hoşuma gitti keşke oraya gitseydim bence oraya gidin

yaaa bende oradan geldim bugun suat bey ile görüştüm hiç düzgün hastane yok yaa( nasıl bir sorun yaşadın özel değilse öğrenebilirmiyim??

yaaa bende oradan geldim bugun suat bey ile görüştüm hiç düzgün hastane yok yaa( nasıl bir sorun yaşadın özel değilse öğrenebilirmiyim??

bn zerrin hanıma gidiyodum hiç ilgilenmediler suni sancıyla doğum yaptım ayrıca önceden ücreti konuşmuştuk ama iki katını aldılar.muaynehanesine giderken çok iyiydi ama hastane hiç iyi değil.sezeryan yapalım bile dediler ama bn kabul etmedm

çok teşekkür ederim destek oldun erpada çok eski bir bina gibi geldi özel ege nasıldır acaba??

erpayı hiç tavsiye etmem kaç tane arkadaşım orda doğum yaptı ve hepsi çok pişman.. ama suat beye gitmişsin ondada doğum yapanların hepsi çok memnun daha 2 ay önce komşum suat beyde doğum yaptı, hatta bende suat beye gidiyorum doğumuda orda yapmayı düşünüyorum

bi akrabam özel egeye kontrol için gitti bebeğin kolu yok hemen sezeryana almamız gerek dediler.başka bi hastaneye gitti öyle bişey olmadığını söyledi doğduğundada bebeğin kolu vardı.adile gümüş de çok iyi bi doktr oda cerrahi hastanesinde çalışıyo.denizlide nerde oturuyosun

Son düzenleme:
ben ilçesindeyim.. adile hanımada ben gitmedim hiç ama bi akrabam gidiyordu 2 doğumunuda onda normal yaptı çok memnundu..

Kuzenim üçüzlerini kaybetmişti ona Babür Kaleliyi önermişler,şimdi ona gidiyor ve memnun diye biliyorum.
Eltim Odak hastanesindeki Murat Karayel e gidiyor,
Ben de tatilimde rahatsızlanmıştım ve Özel Egede Arif Saylan a gitmiştim ve çok güzel muayene etmişti,çok ilgilenmişti.

bizim zerrin çelik dr 03,09,2012 de dogum yaptım özel ama cerrahi hastanesinde dogum yapılıyor sgk anlaşmalı

Nuray Aydın ni öneriyorum, özel muaynanesi var aylık 60 tl alıyor, erpa ile anlaşması var. Erpanın binası güzel değil ama ebeleri çok iyi. Yeni binasıda yapım aşamasında sanırım yılbaşına açılacakmış.

merhaba canım bende 32 haftalık hamileyim bu 3.doktorum inan çok zor karar vermek ve güvenmek hepsi farklı şeyler söylüyor, ben ilk olarak Tekden Evren Ceylana gittim, çok iyi ve bilgili ama ukala telefonla arayıp bişey sorduğunda çok ilgisiz ve tersliyor, sonrasında Odak Murat Karayele gittim oda bilgili bi doktor ama pek bişey anlatmıyo 2.ayımdan itibaren gittim ve bebek için hep ters duruyor dedi sanki son aydaymışım gibi gereksiz yere moral bozuyodu, üstelik ultrason 5 dk bile sürmüyodu sorarsan anlatıyor onun dışında bişey söylemiyo sadece kilosu ve bebeğin duruşunu söylüyor 6 aylık olana kadar devam ettim, 6.aydan sonra Özel Ege Arif Saylana gidiyorum çokda memnunum çok ilgili bir doktor ilk muayenemde 45 dk ultrason sürdü tek tek bütün organlarını inceledi bebeğimin bi sürü fotoğraf verdi, çok ilgili şuan çok memnunum hastanenin doğumuyla ilgili bir bilgim yok ama şuan için doktorumun orada olması sebebiyle doğumuda orada düşünüyorum, bakalım hayırlısı canım.

bende geçen sene 4.8.2011 de zerrin çelikte kızımı dünyaya getirdim..benim rahimimde perde var ve bunu ilk doktorum(nuray aydın) bilemedi ve ilk bebeğimi kaybettim.2. sinde zerrin hanıma gittim ve ilk muayenede rahimimdeki problemi söyledi.şuan 2. bebeğime hamileyim ve yine zerrin hanıma gidiyorum.mukemmel bi doktor.ayrıca cerrahi hastanesi denizlideki hastanelerin en yenisi ve en iyisi.tavsiye ederim.bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

aaa bu kadar olur,benimde eltim aynen senin dediğin gibi yaptı.Önce odak a gitti,ama çok az konuşmasından yana oldukça dertliydi.O da Arif Saylan a gitti ve çok memnun kalmış.Dr herşeyini anlatmış,sanki sıfırdan hamilelik gibi,sanırsam bundan sonra ona devam edecek.

Arkadaşım ben İzmir'de oturuyorum ama ailem Denizlili olduğu için sıksık gidiyorum. Daha önceden izmirde özel bir doktora gidiyordum. Şirin bir bayandı. Ben tatil zamanına denk geldi ve üçlü testimi denizlide devlet hastanesinde Levent Sapmazda yaptırdım. Levent Bey devlet hastanesinde olmasına rağmen çok ilgili bir doktor ki kendisi 3 ay önce arkadaşımın da doğumunu yaptırttı. Levent bey üçlü değerlerinde bi anormallik gördü ve beni pamukkale üniv. ne yönlendirdi. Orada aYSUN Karabulut var. Doçent bir hanım. Benim değerlerimi görünce hemen bebeği ayrıntılı ultrasonda inceledi ve bebekte 3adet kist gördü. Üstelik gelişimi de 1 hafta geri kalmıştı. Beni hemen amniyosenteze aldı. Çok şükür sonuçlar temiz çıktı. Beni inceledği zaman bende plesanta previa diye bir rahatsızlık olduğunu fark etti. Meğer plesantamda çatlaklar oluşmuş çok aşağıda olduğu için. Bana 1 ay yatak istirahatı verdi ve bebeğim 4 cm yukarı çıktı. İzmirdeki doktorumu amniyosentez ve diğer sonuçlar için aradığımdaysa bana dönmedi. Aysun hanım kendisinin üniversiteden arkadaşıymış o da cep telefonundan aradı ama ona da dönmedi. O bu kadar ilgisiz davranırken aysun hanım 3 ay süresince her derdimi dinledi ve hasta kabul günü olmamasına rağmen bizi her istediğimizde içimizi rahatlatmka için muayene etti. Ben tatil bitince öğretmen olduğum için İzmire döndüm ama hala Aysun Hanıma gitmeye devam ediyorum. Kendisi hem çok tecrübeli hem de işini severek yapan bi doktor. Bence hiç başka yerde doktor arama.

erpada ali ulutürk canım. arkadaşım onda doğum yaptı çok memnun annem de ona muayene olur hep ailecek severiz kendisini:))

çok sağol canım kafam çok karışık bende nuray ve zerrin arasında kaldım ama seninde yaşadığından yola çıkarak zerrini seçicem galiba bir çok kişi onu öneriyor

bugunde dr sengul ergünü ye gittim çok ilgilendi 2 saat diyebilirim doğumda nasıldır bilgisi olan varmı acaba???

canım şengül hanıma güvenebilirsin onun polikliniğinde tıbbi sekreterlik yapmıştım servergazide. hala orda mı bilmiyorum ama çok memnundu hastaları ve bi çok arkadaşım onda doğum yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…