Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba;
17+2 haftalık hamileyim denizliye yeni yerleştik önerebileceğiniz kadın doğumcu varmı acaba 2li testi istanbulda yaptırdım 3lü testi yaptırmam gerekiyor devlet hastanesi olmasın istiyorum özelde önerebileceğiniz doktorlar varsa çok sevinirim:)
yaaa bende oradan geldim bugun suat bey ile görüştüm hiç düzgün hastane yok yaa( nasıl bir sorun yaşadın özel değilse öğrenebilirmiyim??
bn zerrin hanıma gidiyodum hiç ilgilenmediler suni sancıyla doğum yaptım ayrıca önceden ücreti konuşmuştuk ama iki katını aldılar.muaynehanesine giderken çok iyiydi ama hastane hiç iyi değil.sezeryan yapalım bile dediler ama bn kabul etmedm
bi akrabam özel egeye kontrol için gitti bebeğin kolu yok hemen sezeryana almamız gerek dediler.başka bi hastaneye gitti öyle bişey olmadığını söyledi doğduğundada bebeğin kolu vardı.adile gümüş de çok iyi bi doktr oda cerrahi hastanesinde çalışıyo.denizlide nerde oturuyosunerpayı hiç tavsiye etmem kaç tane arkadaşım orda doğum yaptı ve hepsi çok pişman.. ama suat beye gitmişsin ondada doğum yapanların hepsi çok memnun daha 2 ay önce komşum suat beyde doğum yaptı, hatta bende suat beye gidiyorum doğumuda orda yapmayı düşünüyorum
merhaba;
17+2 haftalık hamileyim denizliye yeni yerleştik önerebileceğiniz kadın doğumcu varmı acaba 2li testi istanbulda yaptırdım 3lü testi yaptırmam gerekiyor devlet hastanesi olmasın istiyorum özelde önerebileceğiniz doktorlar varsa çok sevinirim:)
bizim zerrin çelik dr 03,09,2012 de dogum yaptım özel ama cerrahi hastanesinde dogum yapılıyor sgk anlaşmalı
merhaba canım bende 32 haftalık hamileyim bu 3.doktorum inan çok zor karar vermek ve güvenmek hepsi farklı şeyler söylüyor, ben ilk olarak Tekden Evren Ceylana gittim, çok iyi ve bilgili ama ukala telefonla arayıp bişey sorduğunda çok ilgisiz ve tersliyor, sonrasında Odak Murat Karayele gittim oda bilgili bi doktor ama pek bişey anlatmıyo 2.ayımdan itibaren gittim ve bebek için hep ters duruyor dedi sanki son aydaymışım gibi gereksiz yere moral bozuyodu, üstelik ultrason 5 dk bile sürmüyodu sorarsan anlatıyor onun dışında bişey söylemiyo sadece kilosu ve bebeğin duruşunu söylüyor 6 aylık olana kadar devam ettim, 6.aydan sonra Özel Ege Arif Saylana gidiyorum çokda memnunum çok ilgili bir doktor ilk muayenemde 45 dk ultrason sürdü tek tek bütün organlarını inceledi bebeğimin bi sürü fotoğraf verdi, çok ilgili şuan çok memnunum hastanenin doğumuyla ilgili bir bilgim yok ama şuan için doktorumun orada olması sebebiyle doğumuda orada düşünüyorum, bakalım hayırlısı canım.
bende geçen sene 4.8.2011 de zerrin çelikte kızımı dünyaya getirdim..benim rahimimde perde var ve bunu ilk doktorum(nuray aydın) bilemedi ve ilk bebeğimi kaybettim.2. sinde zerrin hanıma gittim ve ilk muayenede rahimimdeki problemi söyledi.şuan 2. bebeğime hamileyim ve yine zerrin hanıma gidiyorum.mukemmel bi doktor.ayrıca cerrahi hastanesi denizlideki hastanelerin en yenisi ve en iyisi.tavsiye ederim.bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...
bugunde dr sengul ergünü ye gittim çok ilgilendi 2 saat diyebilirim doğumda nasıldır bilgisi olan varmı acaba???