Gebeliğe Hazırlık denizlide iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allizwell20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
370
243
53
35
arkadaşlar herkese merhaba,
Denizlide yaşıyorum. hamile kalmak istiyorum. 6-7 aydır korunmuyorum ama polikistik over olduğum için yumurtlamalarım düzensiz. hem tedavim hem de devamında Rabbim nasip ederse hamile kaldığımda rahatlıkla güvenebileceğim bir doktor arıyorum. bu konu başlığı daha önce de varmış ama yakın tarihli yorum olmadığı için yeniden konu açtım.
yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler..

Merhaba. Ben de polikistik over hastasıyım. Afyonda yaşıyordum burda bir doktorum vardı ama artık denizlide devam edicem. Çok olmuş yazalı ama buldunuz mu doktor.

Merhaba. Ben de polikistik over hastasıyım. Afyonda yaşıyordum burda bir doktorum vardı ama artık denizlide devam edicem. Çok olmuş yazalı ama buldunuz mu doktor.
Merhaba ben de denizlide yaşıyorum ve polikistik overım ayrıca eşimin de sperm değerlerinde sorun olduğu için 1 yılı aşkın süredir korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmamıştı ben de geçen yıl temmuz ayında pamukkele üniversitesinde cihan beyle görüştüm ve 2. Aşılama tedavisiyle hamile kaldım şu aralar doğum için gün sayıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum cihan doktoru

Çok teşekkür ederim. Mutlaka araştırıcam. Ben burda özelde tedavi görüyordum. Bu ay da olmazsa aşılama olacağım. Nasıl bir yol izlediniz aşılama için

Çok teşekkür ederim. Mutlaka araştırıcam. Ben burda özelde tedavi görüyordum. Bu ay da olmazsa aşılama olacağım. Nasıl bir yol izlediniz aşılama için
Psikoloji çok önemli doktoruna ve Rabbine güveniceksin bence :) eğer pamukkale ünve gidersen hiç pişman olmazsın inşallah hemşiresinden doktoruna asistanına hepsi çok ilgili çok yardımcı olan insanlar Allah onlardan bin kere razı olsun :) ilk aşılamaya karar vermek için tahliller kontroller oluyor karar verilince hemen tedaviye başlanıyor hiç beklemeden iğne kullanımı oluyor 2 güne bir bazen her gün yumurta takibi yapılıyor yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi ve 36 saat sonra aşılama işlemi ve daha sonra da en zor olan kısım 14 gün bekleme Allahın izniyle tutunca mutlu son :) Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Anladım çok teşekkür ederim. Bir de araştırırken özel sağlık hastanesinden bir doktor buldum ismi yunus aydın. Onunla ilgili bir bilginiz var mı acaba

Anladım çok teşekkür ederim. Bir de araştırırken özel sağlık hastanesinden bir doktor buldum ismi yunus aydın. Onunla ilgili bir bilginiz var mı acaba
Evet bir arkadaşım da orada tedavi görüyor ama hastane özel olduğu için maddi yönden biraz zorluyor onların tedavisi aşılama değil tüo bebekti ama tutmadı ilk başlarda çok memnunlardı ama sonradan biraz ilgi azalmış öyle söyledi arkadaşım yine de siz bilirsiniz

Merhaba. Bende Denizli'ye yeni taşındım. Aşılama tedavisine başlayacağım. Devlette önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı? Pamukkale üniversitesi tıp fakültesi ve Denizli devlet hastenesi dışında devlet hastanesi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…