Gelinbaşı ve Gelin Tacı Denizli'de gelin başı için en iyi kuaför?

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
116
1 ay sonra düğünüm var kızlar denizli de gelin başını en iyi yapan neresi acaba yardım edinn:uhm:

selam benimde 26.09.2010da düğünüm var cnm şuan en iyi çizgi saç tasarım var diye biliyorum ama araştırmak lazım yınede bilmiyorumkismile

selam benimde 26.09.2010da düğünüm var cnm şuan en iyi çizgi saç tasarım var diye biliyorum ama araştırmak lazım yınede bilmiyorumkismile

evet başka bişi dien de yok zaten ama onlar makyajı pahalı yapıolar öle süper de olmuo

kızlar stil kuaför var gazi ilkokulunun orda bir de doktorlar caddesinden bayramyerine giderken ışıkları geçince kuaför osman var iki yer de iyidir saç konusunda

ay bilmiyorum ama bana en iisi çizgi geldi dün görüştüm gelin başı 250 tl ymiş

ay bilmiyorum ama bana en iisi çizgi geldi dün görüştüm gelin başı 250 tl ymiş

tuya 2008 kasımda benım arkadasım cizgiye sacını yaptırmıstı gelınbaşı+2 kişi toplam 1.000 TL ödemişler sen hangi çizgiyle görüştün bende bir fiyat alayım olmassa şaştım bu işe :bbo:

Arkadaşlar Çizgi'yi hiç tavsiye etmem.Şöyle ki; ilk açıldığı gibi değil,elemanları değişti.Hizmet kalitesi düştü.İlk açıldığından beri müşterisiydim ama çok müşteri kaybetti.Adamlar bir saçı dahi boyayamıyor,ilk hafta akıp gidiyor boyası.İsim yapmış sadece,içi fos...

Arkadaşlar Çizgi'yi hiç tavsiye etmem.Şöyle ki; ilk açıldığı gibi değil,elemanları değişti.Hizmet kalitesi düştü.İlk açıldığından beri müşterisiydim ama çok müşteri kaybetti.Adamlar bir saçı dahi boyayamıyor,ilk hafta akıp gidiyor boyası.İsim yapmış sadece,içi fos...

valla mı ya. hasan zeynep var karı koca onlar nasıl?
bi de efkan var mimar sinan da havalı bişi ona giden var mı

valla mı ya. hasan zeynep var karı koca onlar nasıl?
bi de efkan var mimar sinan da havalı bişi ona giden var mı

Canım,birincisi Çizgi çok pahalı.İkincisi verdiğin paranın hakkını vermiyorlar.Şöyle;
10 gün bile olmadı saç boyattım.Dipler kopkoyu,uçlar neredeyse sarı renk:((( Gittim,oradaki bayan görüyorum ben de baya fark var dedi.Hasan boyamıştı.Akşama gelin bir baksın dedi.Akşam gittim ki yok,dükkan sinek avlıyor.Bence baya çatırdıyor artık çizgi.Çok müşteri kaybetti.Ben de değiştireceğim artık.Bu kadarı yeter...
Efkan ı bilmem ama Nefsen iyi diyorlar.O da Mimar Sinan da.

ben de bugün provaya gidicem dedim ama içime kurt düştü şimdi. gelin başı fotolarına baktım diğerlerinden daha güsel geldi bana bilmiorum:((

Benım ablamın düğünü denızıde olmuştu ve bızde cizgiye gıtmıştık amaporselen makyaj dıe yaptıkları hiçde porselen makyaja benzmıyodu ablamın tum gece yüzü parladı ve parada cok alıyolar. Ayrılmışlar zaten şimdi die duydum. O zamanlar çamlıkta bı kuafor vardı ama adını bende bılmıyorum o da cok ıı dıe duymuştum ben ıstersen onuda arastır canım malum gelın bası kadar makyajda onemlı

bende gelin başımı çizgide yaptırmak istiyordum.tuya hanım siz yaptırdınız mı,içinize sindimi?çok merak ettim cevaplarsanız çok sevinirim

lütfen kızlar bana yardım edin.inanın moralim çok bozuk,ben istanbuldayım ama düğünüm denizli de olacak orada kim iyi yapıyor hiç bilmiyorum,zamanımda kalmadı.Orada gelin başını yaptıran varmı?internetten forum çamlıktaki mehmet tatlı yı gördüm.orası hakkında hiç bilgisi olan varmı acaba

bende gelin başımı çizgide yaptırmak istiyordum.tuya hanım siz yaptırdınız mı,içinize sindimi?çok merak ettim cevaplarsanız çok sevinirim

canım düğünüm oldu bitti çizgi de yaptırdım. saçım güsel oldu. makjajım da fena değildi. ama kızın eli çok yavaş. yani dieceğim saç için gidebilirsin güzel yapıyorlar ama makyaj için mükemmel olsun diosan oraya gitme. normal olsun yeter diosan yine de çirkin yapmıolar yani. sen ist da oldugun için şimdi kapı kapı kuaför araştırma bence kafadan çizgiye git risk alma. mehmet tatlı ii diil oraya gitme bence hem çok pahalı hem boş hava

Son düzenleme:
Back