Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Denizli'de çocuk bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

prenses2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
246
2
96
Denizli
Arkadaşlar 36 haftalık hamileyim...
belki daha erken ama şimdiden Denizli'debakıcı araştırmak,bakıcı fiyatlarını öğrenmek istiyorum...
Çalışan bir anneyim ve kanuni iznim bittikten sonra da çalışmayı düşünüyorum...o yüzden bebeğime kendi evimde bakacak bakıcı bulmam lazım.....Bir aksilik çıkmazsa 3-3,5 ay kadar zaten ben yanında olacağım...ondan sonra bakıcıyla birlikte biraz kayınvalde biraz anne memleketten gelip gidecek.......
Denizli'de olupta bebeklerine baktıran anneler,fiyatları ne kadardan başlıyor? ayrıca tanıdığınız güvenilir bakıcı var mı?
Bu konuda yardımlarınızı istiyorum....

kimse yok mu Denizli'de çocuğunu baktıran ya da çocuk bakan......... doğumuma çok az kaldı ben hala bakıcı bulamadım....

öncelikle doğumunuza az kalmış allah o yolda kimseyi eylemesin.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.dünyanın en güzel duygusunu tadacaksınız. allah analı babalı büyütsün inşallah.görüşüp konuşmak isterim uygun olduğunuz zaman.Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…