• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli kadin dogum doktoru..

YagmurBulutu20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
5
0
1
Denizli
Selamlar hanimlar . 3 aylik gebeyim. Er-pa saglik hastanesi Gökben Yüksel e gidiyorum.Bu hastane ya da doktor hakkinda fikir sahibi olan vat mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar hanimlar . 3 aylik gebeyim. Er-pa saglik hastanesi Gökben Yüksel e gidiyorum.Bu hastane ya da doktor hakkinda fikir sahibi olan vat mi?

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönder
sizin dr nasıl bılmem ama Denizlide çok başarılı bir dr var.Zerrin Çelik.yıllar önce bir arkadaşımı ölümden kurtarmıştı.istanbul izmir dolaşıp dolaşıp sebebi bulunamayan rahatsızlığını Zerrin hanım teşhis etti.iç kanamadan ölüyodu kızcağız.zerrin hanm sağolsun başarılı bir operasyonla kurtardı onu.ablası da iki doğumunu birden onda yaptı.bence denemeye değer..

Selam
Ben Nisan'ın 6 snda 4 aylık bebeğimi kaybettim:(( Denizli'ye Ocak ayında taşındım ve buradaki çevremden İsmail uryan ismini çok duyuyorum er- pa dan ise Rıdvan Erdemir ismini çok söylüyorlar.tabi bana söylenen doktorlar hep sorunlu gebelikler dalında iyilermiş...inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsundur canım Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back