Denizli´de önerebileceğiniz kbb doktoru var mı?

cml

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
38
2
Burnumda kemik eğriliği var.Geçen yıl ameliyat oldum.sonuç başarısız.tekrar ameliyat olmam gerekiyor.denizlide teşhis ve ameliyatından memnun olduğunuz kbb uzmanını yazarmısınız?
BAYRAMDAN SONRA AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM.CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR........

slm canim bende amaliyat olmak istiyorum sen estetikde yaptiracakmisin, tekden nasil sence veya erpa bende cok kararsizim izmirlede görüsdüm amma tabi denizli tercihim

slm canim bende amaliyat olmak istiyorum sen estetikde yaptiracakmisin, tekden nasil sence veya erpa bende cok kararsizim izmirlede görüsdüm amma tabi denizli tercihim

ben estetik yaptırmayacağım.normal sorunumu çözebilsem razıyım.1. ameliyatta olmadı çünkü.bu 2. olacak.istanbulda süreyya şeneldirle görüştüm.bence alanında çok iyi.ama ameliyatım zor değilmiş.onun için burada olacağım.git geller zor olacak.dr.kendisi de aynı şeyi söyledi.ben bayramdan sonra üniversite hastanesinde olmaya karar verdim.hatta gün aldım.15 kasımda olacağım Allah nasip ederse.inşallah iyi olur ve son olur.

evet Padüde isil hanim iyi diyorlar peki fiyati nekadar onu bir türlü ögrenemedim canim ben söylemiyorlar, sen biliyormusun asa yukari nekadar yapiyorlar birde hakan güneyle görüsdüm istanbuldan geliyor o 4500-5000 arasi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…