Etek tsort giysem ciktiktan sonra da aynilarkni giysem olur mu? İlla elbise şart mı gülerler mi etekle gitsem ciktigimda aynisini giysem?Çok transparan degilse bikini üzerine pareo giyebilirsiniz. Öyle gidebilirsiniz.
İp askılı yazlık elbise altina bikini giyebilirsiniz.
Plaj çantası hazirlayin, guneş kremi, gözlük, yedek bikini, havlu, su geçirmez bir çanta(telefon ve paralar için) alabilirsiniz yanınıza.
Elbiseyi çıkarır denize girersiniz. Denizden cikinca ıslak mayo ile durmamak için kuruyu giyin mutlaka. İdrar yolu enfeksiyonu olursunuz yoksa. Islak olani kenara serin hemen kurur zaten.
Güneş kremi sürmeden girmeyin. Sudan çıktıkça yenileyin. Güneş en tepedeyken girmeyin.
Birde tekne turuna katilalim diyorlar onda ne yapmam lazım ve ben yüzme bilmiyorum en kötü yanı buÇok transparan degilse bikini üzerine pareo giyebilirsiniz. Öyle gidebilirsiniz.
İp askılı yazlık elbise altina bikini giyebilirsiniz.
Plaj çantası hazirlayin, guneş kremi, gözlük, yedek bikini, havlu, su geçirmez bir çanta(telefon ve paralar için) alabilirsiniz yanınıza.
Elbiseyi çıkarır denize girersiniz. Denizden cikinca ıslak mayo ile durmamak için kuruyu giyin mutlaka. İdrar yolu enfeksiyonu olursunuz yoksa. Islak olani kenara serin hemen kurur zaten.
Güneş kremi sürmeden girmeyin. Sudan çıktıkça yenileyin. Güneş en tepedeyken girmeyin.
Etegin modeline bagli aslinda. Günlük giyilebilir bir etekse olur. Kimse gülmez doğru model oldukça. Çıktığınızda da aynısını giyebilirsiniz. Elbise tek parca oldugu icin rahat olur diye onerdim.Etek tsort giysem ciktiktan sonra da aynilarkni giysem olur mu? İlla elbise şart mı gülerler mi etekle gitsem ciktigimda aynisini giysem?
Yüzme bilmiyorsaniz cup diye dalmazsınız. Belki bir makarna ile inersiniz. İlla ki yüzme bilmeyen vardir. O an bile ogrenebilirsiniz. Bisiklet sürer gibi bacaklarınızı ve kollarinizi paralel hareket ettirerek suyun üzerinde durursunuz. Kendinize guvenin.Birde tekne turuna katilalim diyorlar onda ne yapmam lazım ve ben yüzme bilmiyorum en kötü yanı bu
Ben ilk Antalya'ya gidişimi hatırlıyorum da arkadaşın yazlığında kalıyorduk konyaaltı sahiline iki üç sokak uzaklıktaydı bikini ile gitmiştik eveArkadaşlar 21 yaşındayım, ailemle gitmisligim var denize fakat ilk defa arkadaşlarımla gideceğim denize giderken bikiniyi giymeden önce ne giymeliyim yolda? Ve çıktıktan sonra ne giymeliyim denizden çıkar çıkmaz ne yapılır bana anlatır mısınız? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ben de öğrenmek istiyorum yargilamazsaniz sevinirim çünkü ailemle gittiğimde hep ayagimi suya sokup çıktık hiç yüzmedim. Plaj çantası gerekli mi etek tsort giysem orada ustumu degistirsem olur mu? Ya da çıktıktan sonra mi etek tsort giymeliyim?
Şort giydiğinde çıkartması giymesi hoş görünmüyor. Bu sebeple elbise tercih ediyorum. Çıkınca da hafif transparan plaj elbisesi ya da pareo.Etek tsort giysem ciktiktan sonra da aynilarkni giysem olur mu? İlla elbise şart mı gülerler mi etekle gitsem ciktigimda aynisini giysem?