you_know Ne bu neşe ? Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 18.455 103 413 26 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #1 En sevdiğim renk maviydi çocukken Bu yüzden midir bilmem İlk mavi boyalarım biterdi Tüm resimlerimi maviye boyardım Yer mavi gök mavi Deniz zaten mavi Bir gün kendi yüzümü de boyadım maviye Hatırlıyor musun annecim Nasıl da dönmüştün deliye Halbu ki ben benzemek istemiştim O mavi şirineye Okul müsameresinde giydiğim kostüm maviydi Hep mavidir elbiselerim derken Mavi mavi akmıştım beni izleyen gözlerine Toz pembe bir dünya hayal etmedim hiç Mavi dünyam bana yetiyordu Yer mavi gök mavi Deniz zaten mavi Hep mavi boyalı bir ev hayal ettim İçi dışı masmavi Panjurları gök mavi Perdeleri mavi çiçekli basmadan olsun derdim Tulumbadan akan suyun rengi mavi Yağan yağmurun rengi mavi Nedense hep maviydi düşlerim Bana bakan gözler mavi Gökte uçan kuşlar mavi Kelebekler, aşklar mavi Çiçekler bin bir mavi Ben mavi sen mavi Anne! Biliyor musun şimdi ben denize düştüm Maviye sarıldım Sanma ki diğer renklere darıldım Ama benim dünyam hep mavi Yer mavi gök mavi Deniz zaten mavi alıntıdır
En sevdiğim renk maviydi çocukken Bu yüzden midir bilmem İlk mavi boyalarım biterdi Tüm resimlerimi maviye boyardım Yer mavi gök mavi Deniz zaten mavi Bir gün kendi yüzümü de boyadım maviye Hatırlıyor musun annecim Nasıl da dönmüştün deliye Halbu ki ben benzemek istemiştim O mavi şirineye Okul müsameresinde giydiğim kostüm maviydi Hep mavidir elbiselerim derken Mavi mavi akmıştım beni izleyen gözlerine Toz pembe bir dünya hayal etmedim hiç Mavi dünyam bana yetiyordu Yer mavi gök mavi Deniz zaten mavi Hep mavi boyalı bir ev hayal ettim İçi dışı masmavi Panjurları gök mavi Perdeleri mavi çiçekli basmadan olsun derdim Tulumbadan akan suyun rengi mavi Yağan yağmurun rengi mavi Nedense hep maviydi düşlerim Bana bakan gözler mavi Gökte uçan kuşlar mavi Kelebekler, aşklar mavi Çiçekler bin bir mavi Ben mavi sen mavi Anne! Biliyor musun şimdi ben denize düştüm Maviye sarıldım Sanma ki diğer renklere darıldım Ama benim dünyam hep mavi Yer mavi gök mavi Deniz zaten mavi alıntıdır
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 683 29 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #2 çok güzeldi.. teşekkürler paylaştığın için a.s.
YENA Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi Pro Üye 20 Mart 2009 30.804 91.860 1.123 1 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi you_know #3 Çoook güzel bir resim ve şiir... Birde Zülfü'nün ''yer demir gök bakır'ı''var diimi..:))