yoruAbim denizci idi bıraktı geldi çok stresli is olmuyor ama çooook özlem giriyor araya herseyden çabuk soğur fazla takarlar benim bildiğim sevgilisi vardı bi sürü oldu da sonra tabi ki yok gidiyor uzun zaman giriyor araya anlasamadlar hepsi ile tak tük uzun süren oldu ama netice alınmadı geldikten sonra evlendi sabır gerekli bence seviyorsanız birbirinizi bekleyin ve alişin o tempoya
Allah sabır versin canım ne diyim zor mesele benimde eşim asker 6 aydır yurt dışında sadece net üzerinden görüşebiliyorum çok stresli bi durum anlıyorum seni ama seviyorsan mecbur katlanicak sinCok seviyorum biliyorum oda cok seviyor ama suan 15 gundur konusamiyoruz sadece internet uzerinden gemisini kontrol edebiliyorum
yoru
Konusabilsek, mesajlsabilsek dayanilir, dayanilmicak bisey degil ama hic bir an ondan haber alamamak cildirtiyorAllah sabır versin canım ne diyim zor mesele benimde eşim asker 6 aydır yurt dışında sadece net üzerinden görüşebiliyorum çok stresli bi durum anlıyorum seni ama seviyorsan mecbur katlanicak sin
Ben varım. Dertleşmek istediğin bi konu varsaBurda olanlar var mii