Denizanası çarpması sonrası tekrar denize girebilir miyim?

Yillar once benim basimada gelmisti. Deniz anasi oldugundan emin degildi doktorlar ama deniz anasi temasindaki belirtiler vardi. Dalış esnasinda sanki bicak darbesi aldim gibi bi his olmustu kolumda. Akabinde hemen uyusma sisme vede yanilmiyorsam kasinti. Biz acile gitmistik, igne vurmuslardi. Ertesi gun yine denize girmistim.

Bu arada benide kız kardeşimide deniz anası ıssırdı . Beni bacağımdan kardeşimi sırtından . Çıldırıyordum kaşıntıdan sudan çıktım deliriyorum yok böyle bi kaşıntı yanma . Oturudm kuma o kaşınan kısmı kumla ovaladım ovaladım en az 5/10 dakika . Benimki geçti kaşıntısı ve yanması ama kardeşiminki devam ettiği için doktora gittik ve en güzel müdahalenin kum sürmek kumla ovalamak olduğunu söyledi, benimki bu yüzden hızlı geçmiş kardeşim kortizonlu krem kullandı 1hafta 10 gün öyle azaldı baya bi sonrada izi geçti . Geçmiş olsun aklınızda bulunsun kum .

Geçmiş olsun,sanırım ben bir daha giremezdim keşke neresi olduğunu yazsaydınız zaten şu an yok köpek balığı yok balon balığı aşırı korkuyordum şimdi bir de deniz anası korkum başladı yosun değince bile huylanıyorum

Tavsiye etmiş olmayayım ama bir arkadaşıma da temas etmişti ama sizin anlattığınız gibi şişlik yayılma olnamıştı kızarmıştı bacağı acısı geçer geçmez yine denize girdi hatta tuzlu su iyi gelir dedi ama doğruluğu bilinmez bir şey olmadı çocuğa

Hangi plaj, söylesenizde bizde dikkat etsek. Geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…