DENİZ yataktan düştüüüüüüüü :(......

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
39
ALLAH kimseye böyle bir korku yaşatmasın :KK43:.....

Cam silmeye temizlikçi gelmişti bende yerleri siliyodum derken kütttttttttttttttttt...
Deniz yatağımdan düşmüş yere sırt üstü...
Aklım gitti,ömrümden ömür gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
ığne olduğunda ağladığı kadar ağladı ama içim rahat değil çünkü yatağım bazalı o kadar yüksekti sen yere tak diye düş...kalbim ağzımdan çıkıcak ölücem Deniz bensiz kalcak sandım... :KK43:

hemen doktorunu aradım...
beyin cerrahının görmesi lazım dedi ama doktor çıkmış yerinde yok...
acili aradım hemen nolcak dedim,

4 saat uyutma dedi...
normal kusma değilde fışkırır tarzda kusarsa ve göz kayması göz dalması olursa hemen getirin dedi...
götürsekte sonuçlarına bakacak doktor yok,bende yarın sabah 9a randevu aldım....

NE YAPMALIYIMMMMMMMMM...
BAŞINDAN BÖYLE BıR DUURM GEÇEN VARSA LÜTFEN YAZSIN ÇILDIRCAM ARTIK..

LÜTFEN BıŞEY OLMASIN KUZULARIMIZA.... KEŞKE BEN DÜŞSEYDıM DE KAFAMI KIRSAYDIM :KK43:

geçmiş olsun canım inşallah birşey olmamıştır.lina düşmedi ama lara düşmüştü bizim kızlardan daha küçüktü.yaşadığın korku ve üzüntüüyü anlıyorum.ama malesef böyle büyüyorlar.allah beterinden saklasın.

Allah bir daha yaşatmasın çok kötü bir durum bilirim benimde oğlum bebekken aynen bazalı yataktan düşmüştü.çok şükür Allah'a bir şey olmamıştı.Allah'ın izniyle bir şey olmaz bebişine.çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım korkma eminim bişeyi yoktur oluyor arada çocuk onlar sen içini, ferah tut onları allah ve melekleri koruyor bişey olmayacak canım geçmiş olsun

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM TEKER TEKER SİZLERE...
GEREK BURAYA YAZANLARA GEREK ÖZELİME YAZANLARA VE PAYLAŞIM ALANINA YAZDIĞINIZ DESTEKLER İÇİN ELİNİZE KOLUNUZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK :)

ÇOK ŞÜKÜR BİRŞEYİ YOK DENİZin...
ŞUANDA DÜŞSELER BİLE PEK BİRŞEY OLMAZMIŞ ÇÜNKÜ BEYİNLERİ JÖLE KIVAMINDAYMIŞ KORKUCAK HİÇ AMA HİÇ BİRŞEY OLMADI...

ALLAHIM ESİRGEDİ DENİZİMİ...YAŞAMA NEDENİMİ...CANIMI...KANIMI...KALBİMİ...

Canım geçmiş olsun bişiyi olmamasına çok sevindşm yatağa koyma canım ben yere yer yaptım battaniyeli yorganlı onun üzerine bırakıyorum hatta bugün orda uyudu yukarılarda bırakmak çok tehlikeli çok hareketlendiler çok geçmiş olsun tekrar

X