Bölgesel İncelme deniz tuzuyla incelme :)

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

cadi5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
57
0
ucuz, kullanımı kolay, yan etkisi olmayan bir incelme yöntemi :) şimdiye kadar bu yöntemi deneyen oldu mu bilmiyorum ama incelmek isteyenlerin denemesini tavsiye ederim. kalın deniz tuzları olur marketlerde bilirsiniz onu alıp bir su bardağının içinde suyla birlikte karıştırın ve sorunlu olan bölgenize masaj yaparak sürün. sonra streç filmle sarın ve ya korsede kullanabilirsiniz ama streç film hava almadığı için çok daha etkilidir . eğer bu uygulamayı yapıp birazcık egrezsiz yaparsanız o bölgenin ne kadar terlediğini dolayısıyla yağ yaktığını gözlerinizle fark ederseniz ama egzersiz yapmazsanızda yaklaşık 1-2 saat o şekilde bekleyin ve sonra ılık bir duşa girin. zaman için farkı kendiniz göreceksiniz.:hooray:

Tatlım ben denedim deniz tuzunu çok övülmüştü aldım denedim ama yok öle bişi ya gerçekten bilmiorum yararını gören var mı ama.. Eczanede kutular içinde satılıo ben basenlerimden şikayetçiyim de bacaklarımı nemlendirip oraya sürdüm snra bi fırçayla yavaşça masaj yaptım ve streçle sardım sonra da hep merdiven inip çıktım bunu yaklaşık 1 ay yaptım ama hiçbi değişiklik olmadı acaba çok inan acaba kısa süre mi yaptım diye düşündüm ama derim çok hassas bacaklarım o fırça nedeniyle daha da hassaslaştı yani artık dayanamadım ve faydasını görmeyince bıraktım sen faydasını gördün mü bilmiorum ama bn önermiorum pek..

X