Sivilceli Ciltler Denız tuzu ve sıvılceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sila66

ceviz kabuguna girmisim
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
432
11
48
arkadaslar baska bir sitede okudum,denize girmenin sivilceleri ve siyah noktalari temizledigi söyleniyor.aslinda bende denize gittigimde cildimin asiri derecede güzellestigini farkediyorum.siz ne dersiniz acaba gercekten yararlimidir ki.

Katılıyorum.
Ne zaman sivilcelerim yuzunden moralim bozulsa, onların yazın denize girmemle söneceğini dusunup rahatlarım. :KK70:
Evet, denize girince sivilcelerim bayağı sönüyor. Ama güneşin de katkıları var bence.

melekcim dogru diyorsun.aslinda fazla sivilce problemim yok,siyah nokta nedir zaten bilmem,allah vergisi bilmiyorum ama makyajsiz dogal halimi daha cok begeniyorum.su andada hormon tedavisi gördügüm icin arasira cikiyorlar.ama bir ay sonra tatile gidecegimi düsündükce mutlu oluyorum.günesin etkisini zaten unutmamak lazim.tabi dogru saatlerde güneslenmek lazim.

dogru gercektende. ben denize girmem ama annem her girdikten sonra gunesin altinda duruyor sirtindaki sivilceler falan hepsi kuruyor o zaman.

görümcemin kizinda ergenlik sivilcesi asiriydi ve her sene tatile gittigimizde denizden cikmazdi,kizardim bazen tuz yakti kavurdu seni diye ,oda yenge sivilcelerime iyi geliyor ne yapiyim derdi.ama baya bi alti ay kadar rahat ederdi sivilcelerden,demekki dogruymus.

kesinlikle dogru deniz suyu sivilcelere çok iyi geliyo.benim de sivilce problemim var aşırı olmamakla birlikte,, denize girdiğim günün aksamı bile farkediyorum yüzüm cok berrak oluo ve sivilceden kurtulmus oluo tabi insan da daha bi mutlu oluyo..

X