• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deniz suyu ve siil

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
evt kızlar benim ayak topuğum da iki tane siğil vardı bi tanesi oldukça büyük ve ağrıyordu üstüne basınca verrutol felan kullandım geçmedi bi kere yaktılar geçmedi hocaya gidecektim okutmaya gidemedim kaldı ceviz yağı aldım siğilim yandı yani hissediyordum yanmasını zor tutuyordum ayağımı içine iğne girmiş gibi kökünü kurutuyordu galiba ama 2 hafta denedim hiç bi küçülme olmadı ama üstüne basınca acısı azalmıştı ama hergün o acıyı çekemedim bıraktım aynı kaldı bi kaç kez yolmaya kaltım yumuşatıp yoluyordum ama kökünü bulamıyordum onun siyah başı olurmuş galiba hiç göremedim onu hep üstünü tekrar örüyordu tatile gittim denize 3 kez girdim ve sonuç mükemmel o dışarı doğru çıkıntısı olan siğilimi tabanımda zor görüyorum tatilden geldikten sonra farkettim bilseydim denizden hiç çıkmazdım ama baya bi küçülme oldu yok denecek kadar oldu artık buna ceviz yağı yapsam geçirir umarım ya da eczaneden deniz suyu alıcam ve ayağımı onda bekleticem denize girme imkanı olanlar siğile çok iyi geliyor siğili olanlar denizden çıkmasınnn tamamen kaybolurrkaydirigubbakcemile4

Back