meralvtnsvr Guru Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 308 18 17 Haziran 2010 Konu Sahibi meralvtnsvr #1 Arkadaşlar dün denize gittim bayağı yandım krem kullanmaam rağmen bu gün dünkü kadar kızarık değil şmdi ben lisedeyim yarın karne alıcam kırmızı gitmek istemiyorum haffif de olsa kızarıklığı alacak 1 öneriniz var mı ? şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar dün denize gittim bayağı yandım krem kullanmaam rağmen bu gün dünkü kadar kızarık değil şmdi ben lisedeyim yarın karne alıcam kırmızı gitmek istemiyorum haffif de olsa kızarıklığı alacak 1 öneriniz var mı ? şimdiden teşekkürler
purelove00 Cansu Kayıtlı Üye 8 Haziran 2010 109 0 17 Haziran 2010 Konu Sahibi meralvtnsvr #2 Bepanthen Krem al eczaneden sür canım.. çok iyi gelir kızarıklığı da gider.. ben beyaz tenliyim öyle yapıyorum işe yarıyo bende :):)
Bepanthen Krem al eczaneden sür canım.. çok iyi gelir kızarıklığı da gider.. ben beyaz tenliyim öyle yapıyorum işe yarıyo bende :):)
meralvtnsvr Guru Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 308 18 18 Haziran 2010 Konu Sahibi meralvtnsvr #3 çok teşekkürler canım :]