kaçsınnn kaçsın...inşallah bulunamaz..Anasının ak sütü gibi helal ... bu ülkenin kirli adaletinden kaçmak
Şaka yapıyorsunuz heralde? Geçenlerde eşimle dışarı çıktık gece yarısı bi çocuk diğerini uyuşturucu satıyordu. Ya bir gün evladda yakalanırsa ( Allah korusun ) o zaman ne yapacaksınız?..
Deniz Seki'den oldum olası midem bulanmıştır. Pislik kadın... Bir an önce yakalanır da müebbet yer inşallah... ( Eğer doğruysa ki doğru olmasa kaçmazdı )
Deniz Seki'nin sahsini bilmiyorum.. ama bi yuvayi yiktigi icin sevmiyorum... burda anlatmak istedigim deniz ayse fatma degil...ulkenin adaletsizligi.. Deniz Seki'ye sira gelene kadar iceri atilmasi, yargilanmasi gereken kimler var kimler????
Kaç kaç enselerler bigün
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz Seki'nin sahsini bilmiyorum.. ama bi yuvayi yiktigi icin sevmiyorum... burda anlatmak istedigim deniz ayse fatma degil...ulkenin adaletsizligi.. Deniz Seki'ye sira gelene kadar iceri atilmasi, yargilanmasi gereken kimler var kimler????
Deniz Seki'nin ücretsiz avukatımısın???
İçeri atılması gerekenleri ihbar et içeri atılsınlar. Suçu ihbar etmek her şerefli Türk vatandaşının görevidir
Allah in adaleti öylesine kusursuz ki.
Hic unutmuyorum, bir sarki yarismasinda jüriydi bu kadin.
Bir yarismaci vardi, sanirim adi Bayhan di.
Daha cocukken, büyükannesi ile yasarken cikan kavgada birini öldürmüs hapis yatmis cocuk.
Yarismada bu kadin bunu ögrendi Allah imm neler saydi cocuga.
Cocuk " Deniz hanim daha cocuktum cok pismanim, keske yasamasaydim o olayi" dedikce, bu kadin " senin gibi biri ile ayni ortamda bile kalmam, bir katil ile ayni ortamda bulunmam" dedi ve cekip gitmisti.
O zaman icimden " ne kadar büyük konusuyorsun, ne kadarda acimasizsin, zaman sana neler getirecek nereden biliyorsun" diye gecirmistim.
Simdi görüyorum ki kendisi yanliz bir kisiyi degil, binlerce insani zehirlemekten hüküm giydi üstelik o cocuk cezasini cekmisti ama bu kadin kacti gitti.
Ilah-i adalaet iste "pismanim, cok pismanim" diyen birini nasilda ezmisti..
kaçsınnn kaçsın...inşallah bulunamaz..Anasının ak sütü gibi helal ... bu ülkenin kirli adaletinden kaçmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?