• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Seki Yunanistana mı kaçtı?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve 26 gündür kayıp olan Deniz Seki’nin tekneyle kaçtığı öne sürüldü.

MAGAZİN SERVİSİ milliyet

Yargıtay Ceza Genel Kurulu’nun ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki, 30 Mayıs tarihinden beri kayıp. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından cezası onanan ve dava dosyası İnfaz Savcılığı’na gönderilen Seki’nin avukatı Naim Karakaya tarafından yargılama aşamasında adil yargılamanın ihlal edildiği, tanıkların dinlenmediği ve delilleri toplama taleplerinin reddedildiği gerekçesiyle yaptığı ‘Yeniden yargılama’ talebinin reddine karar verilmişti.

Dört adreste bulunamadı
Daha sonra yakalama kararının UYAP’ta yer almasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
Seki’nin Tarabya’daki evinin de arasında bulunduğu dört adres belirleyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri baskın düzenledi fakat sanatçıyı bulamadı. Polis, Seki’nin izine ulaşmak için çalışmalarını sürdürürken 26 gündür ortalarda görünmeyen sanatçının, bir arkadaşı tarafından özel bir tekneyle Yunanistan’a kaçtığı iddia edildi. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki, daha önce 7.5 ay cezaevinde yattığı için bu sürede düşüldüğünde 3 yıl 6.5 ay daha cezaevinde yatacak.

Kesin kacmistir.
Eninde sonunda geleceksin ve cezani cekeceksin Deniz.

Gerçekten suçluysa cezasını çekmeli, böyle kaçmak olmaz, bildiğim kadarıyle şoförü tutuklanmıştı, sonra ne oldu bir fikrim yok, pekte ilgilenmiyorum, sayenizde öğreniyorum ünlüler dünyasından haberleri:)))

kaçsınnn kaçsın...inşallah bulunamaz..Anasının ak sütü gibi helal ... bu ülkenin kirli adaletinden kaçmak

kaçsınnn kaçsın...inşallah bulunamaz..Anasının ak sütü gibi helal ... bu ülkenin kirli adaletinden kaçmak

Şaka yapıyorsunuz heralde? Geçenlerde eşimle dışarı çıktık gece yarısı bi çocuk diğerini uyuşturucu satıyordu. Ya bir gün evladınız da yakalanırsa ( Allah korusun ) o zaman ne yapacaksınız?..
Deniz Seki'den oldum olası midem bulanmıştır. Pislik kadın... Bir an önce yakalanır da müebbet yer inşallah... ( Eğer doğruysa ki doğru olmasa kaçmazdı )

bu kadını hiç sevmiyorum! inşallah yakalanır ve daha fazla çocuğu zehirlemez!:47:

Geçenlerde bi haberde tesadüfen denk gelmiştim, hamile kalmaya çalıştığını duymuştum.
Ne alaka hamile kalsa cezadan feragat mı edicek sanki, anlamadım. :26::26:

Şaka yapıyorsunuz heralde? Geçenlerde eşimle dışarı çıktık gece yarısı bi çocuk diğerini uyuşturucu satıyordu. Ya bir gün evladda yakalanırsa ( Allah korusun ) o zaman ne yapacaksınız?..
Deniz Seki'den oldum olası midem bulanmıştır. Pislik kadın... Bir an önce yakalanır da müebbet yer inşallah... ( Eğer doğruysa ki doğru olmasa kaçmazdı )

Deniz Seki'nin sahsini bilmiyorum.. ama bi yuvayi yiktigi icin sevmiyorum... burda anlatmak istedigim deniz ayse fatma degil...ulkenin adaletsizligi.. Deniz Seki'ye sira gelene kadar iceri atilmasi, yargilanmasi gereken kimler var kimler????

Kaç kaç enselerler bigün

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Deniz Seki'nin sahsini bilmiyorum.. ama bi yuvayi yiktigi icin sevmiyorum... burda anlatmak istedigim deniz ayse fatma degil...ulkenin adaletsizligi.. Deniz Seki'ye sira gelene kadar iceri atilmasi, yargilanmasi gereken kimler var kimler????

Kaç kaç enselerler bigün

Allah in adaleti öylesine kusursuz ki.
Hic unutmuyorum, bir sarki yarismasinda jüriydi bu kadin.
Bir yarismaci vardi, sanirim adi Bayhan di.
Daha cocukken, büyükannesi ile yasarken cikan kavgada birini öldürmüs hapis yatmis cocuk.
Yarismada bu kadin bunu ögrendi Allah imm neler saydi cocuga.
Cocuk " Deniz hanim daha cocuktum cok pismanim, keske yasamasaydim o olayi" dedikce, bu kadin " senin gibi biri ile ayni ortamda bile kalmam, bir katil ile ayni ortamda bulunmam" dedi ve cekip gitmisti.
O zaman icimden " ne kadar büyük konusuyorsun, ne kadarda acimasizsin, zaman sana neler getirecek nereden biliyorsun" diye gecirmistim.
Simdi görüyorum ki kendisi yanliz bir kisiyi degil, binlerce insani zehirlemekten hüküm giydi üstelik o cocuk cezasini cekmisti ama bu kadin kacti gitti.

Ilah-i adalaet iste "pismanim, cok pismanim" diyen birini nasilda ezmisti..

Son düzenleme:

Deniz Seki'nin ücretsiz avukatımısın???
İçeri atılması gerekenleri ihbar et içeri atılsınlar. Suçu ihbar etmek her şerefli Türk vatandaşının görevidir

Deniz Seki'nin ücretsiz avukatımısın???
İçeri atılması gerekenleri ihbar et içeri atılsınlar. Suçu ihbar etmek her şerefli Türk vatandaşının görevidir

yazdiklarimi anlayabilecek kapasitede saygili olanlara cevap veriyorum sadece..sende öyle yap...iyi aksamlar;))))

Allah in adaleti öylesine kusursuz ki.
Hic unutmuyorum, bir sarki yarismasinda jüriydi bu kadin.
Bir yarismaci vardi, sanirim adi Bayhan di.
Daha cocukken, büyükannesi ile yasarken cikan kavgada birini öldürmüs hapis yatmis cocuk.
Yarismada bu kadin bunu ögrendi Allah imm neler saydi cocuga.
Cocuk " Deniz hanim daha cocuktum cok pismanim, keske yasamasaydim o olayi" dedikce, bu kadin " senin gibi biri ile ayni ortamda bile kalmam, bir katil ile ayni ortamda bulunmam" dedi ve cekip gitmisti.
O zaman icimden " ne kadar büyük konusuyorsun, ne kadarda acimasizsin, zaman sana neler getirecek nereden biliyorsun" diye gecirmistim.
Simdi görüyorum ki kendisi yanliz bir kisiyi degil, binlerce insani zehirlemekten hüküm giydi üstelik o cocuk cezasini cekmisti ama bu kadin kacti gitti.

Ilah-i adalaet iste "pismanim, cok pismanim" diyen birini nasilda ezmisti..

Bu kadının adı ne zaman geçse ben de Bayhan'ı hatırlıyorum.Bi ana avrat sövmediği kalmıştı.:31:

Allah o kadar büyük ki...O en büyük günahları affediyorken böyle konuşmak nasıl bir aklın(!)eseridir...:ssz:

çogu suçluya ya zengin ya da iktidar oldukları için dokunulamıyor ama bu demek degil ki deniz seki kaçsın, helal olsun. aç oldugu için ekmek çalan çocuk gibi bir durumda degil ne de olsa. savunulacak tarafı yok.

Bir yere kadar haklısınız ozgece_35 ama adaletsizlikler adaletten kaçmakla, kaçmayı teşvik etmekle düzelmez, suçu olan herkes suçunun cezasını çekmeli, kanunlarda eksiklikler, boşluklar var, bazen insanlar suçsuz yere de yargılanıyor, adalet geç tecelli ediyor ve söylediğiniz gibi birtakım insanların yargılanmaması da söz konusu ne yazık ki, lakin bir suç işlediğimizde adaletten kaçarsak adalete güveni olanlarında güveni kalmaz, üstelik bakın kaçsın dediğiniz kişi de içeri atılmasını istediğiniz büyük ihtimalle maddi imkanları yüksek insanları kastediyorsunuz, işte tamda o kesimden.

hüsnü şenlendirici'ye ne oldu peki? sadece deniz seki mi yapmış bu işi? :51:

Back