• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deniz kokusu ? ?

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
daha önce bir okyanus kokusu kullanmıştım deniz kokusu...çok güzel hoş bir kokuydu..herkes adını soruyordu..doldurma bir parfümdü..
adını hatırlayamamıyorum..kızlar yardımcı olabilirmisiniz...sizin çok beğendiğiniz okyanus yada deniz kokusu varmı ?

michael kors island bu parfüm deniz kokusunu andırıyor diye duymuştum ama, henüz bakamadım kokusuna.. ben de tam olarak böyle birşey arıyorum aslında.. denize aşık biri olarak:) eğer bulabilirsen, fikrini burada paylaşırsan sevinirim..:16:

daha önce bir okyanus kokusu kullanmıştım deniz kokusu...çok güzel hoş bir kokuydu..herkes adını soruyordu..doldurma bir parfümdü..
adını hatırlayamamıyorum..kızlar yardımcı olabilirmisiniz...sizin çok beğendiğiniz okyanus yada deniz kokusu varmı ?

aradığın parfümün adını bulursan burada bize de söyler misin? ben de arıyorum deniz kokusu....

Ben de bu koku tarzını merak ettiğimden netten araştırdım biraz.Bu tarza giren parfümlerden bazıları:
Dune,Sunflowers,Acqua di gio...

banada öyle geliyor, ama parfüm reklamında dahi deniz kokusu olduğu vurgulandı:)

lolita lempicka l lift oluyor dimi? hani şu kurabiye gibi kokan? bende açık parfüm olarak var. senin dediğin de kurabiye gibi mi kokuyor? deniz kokusu deniyorsa lolita l başka o zaman. bende sonradan vanilya ve hindistan cevizi kokuyor...

lift i sadece bir kez denedim nem lolita lempicka nın klasik mor şişeli kokusuna daha çok benzetmiştim ama lolita lempicka l de tatlı bir kokudur

deniz kokuları yaz için gerçekten ideal bende çok severim acgua marin var benimde tavsiye edebileceğim arkadaşlar..

Back