P purring Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2012 3.705 5.104 248 21 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #1 Herkese merhaba, Böyle fresh, okyanus ferahlığı gibi bir kokusu olan parfüm önerileriniz var mı?
O Okyete Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2016 986 899 103 22 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #2 Blue seductions .çok da kalıcı yıkayınca bile buram buram parfu m kokuyor giysiler
G gonullm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Haziran 2017 361 216 103 36 22 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #3 Davıdoff cool water ve paco rabanne ultraviolet harika bence..Bayılıyorum.
VivaLaJuicy KIZIM❤️ Pro Üye 20 Şubat 2010 32.896 6.247 448 22 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #4 suleben .!.: Davıdoff cool water ve paco rabanne ultraviolet harika bence..Bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal mi kullanıyorsunuz? Doldurma mı?
suleben .!.: Davıdoff cool water ve paco rabanne ultraviolet harika bence..Bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Orijinal mi kullanıyorsunuz? Doldurma mı?
P purring Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2012 3.705 5.104 248 24 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #5 nilsu17 .!.: Blue seductions .çok da kalıcı yıkayınca bile buram buram parfu m kokuyor giysiler Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, ilk fırsatta deneyeceğim :)
nilsu17 .!.: Blue seductions .çok da kalıcı yıkayınca bile buram buram parfu m kokuyor giysiler Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, ilk fırsatta deneyeceğim :)
P purring Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2012 3.705 5.104 248 24 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #6 suleben .!.: Davıdoff cool water ve paco rabanne ultraviolet harika bence..Bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Davidoff cool water’ı kullandım ama şu tester satanlardan almıştım, o yüzden tam emin olamadım. :/ orijinal mi kullanıyorsunuz? Diğerini deneyeceğim mutlaka, çok teşekkür ederim :)
suleben .!.: Davıdoff cool water ve paco rabanne ultraviolet harika bence..Bayılıyorum. Genişletmek için tıkla... Davidoff cool water’ı kullandım ama şu tester satanlardan almıştım, o yüzden tam emin olamadım. :/ orijinal mi kullanıyorsunuz? Diğerini deneyeceğim mutlaka, çok teşekkür ederim :)
G gonullm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Haziran 2017 361 216 103 36 24 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #7 Orjinalini kullandım ama EDT olduğu için arada tazelemeniz gerekli. EDP Paco Rabanne daha kalıcı bunun yanında ama bir de aklıma Armani Code geldi fresh olarak bence bir inceleyin deneyin.
Orjinalini kullandım ama EDT olduğu için arada tazelemeniz gerekli. EDP Paco Rabanne daha kalıcı bunun yanında ama bir de aklıma Armani Code geldi fresh olarak bence bir inceleyin deneyin.
H Hazal melek Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Nisan 2018 986 554 43 25 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi purring #8 purring .!.: Herkese merhaba, Böyle fresh, okyanus ferahlığı gibi bir kokusu olan parfüm önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Özelden mesaj atin kullandıklarım ve kesinlikle sizde alın mükemmel cumku.özelden mesaj atin adresini yollayayim
purring .!.: Herkese merhaba, Böyle fresh, okyanus ferahlığı gibi bir kokusu olan parfüm önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Özelden mesaj atin kullandıklarım ve kesinlikle sizde alın mükemmel cumku.özelden mesaj atin adresini yollayayim