• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deniz kokan parfüm

johnson baby kolanya var hatta deniz dalgası resmi var üstünde cok ferah bir koku ama daha kalıcı bir seyler istersen parfum almanı tavsiye derim

johnson baby kolanya var hatta deniz dalgası resmi var üstünde cok ferah bir koku ama daha kalıcı bir seyler istersen parfum almanı tavsiye derim

Ben de onu diyecektim, herhalde onun adı "ocean", bir de soft'u var o da çok ferah ama deniz kokusunu andırır mı bilmem...bu kolonyaların her biri çok ferah bir ara yazın parfüm yerine bu kolonyalardan kullanıyordum.

bence kesınlıkle noa..bi kere doğa kokuyor cımen ve denız kokusu bılesımı bence..cok ferahh vazgecemeyecegım gbı gorunuyor

blue rush hafif ve deniz kokusunu andırmıştı bana da hem kalıcıymış da kullanan arkadaşom çok memnun olduğunu söylemişti bayanssulusmile

blue rush hafif ve deniz kokusunu andırmıştı bana da hem kalıcıymış da kullanan arkadaşım çok memnun olduğunu söylemişti bayanssulusmile

Kızlar Giorgio Armani/ Acqua di Gio' nun after shave_ini eniştem kullanıyordu ve tam anlamıyla bir meltem kokusu..Hatta o kadar naif bir koku ki bayanlar bile rahatlıkla kullanabilir unisex bir koku sanki...Bildiğim kadarıyla bu kokunun bayan versiyonu da var ben bakmadım ama bir bakın derim size..Hayatımda kokladığım en gerçekçi deniz meltemi kokusuydu..

davi douf coul water alma sakın deniz kokusuyla uzaktan yakından alakası yok
noa da alma o da sabun deterjan gibi kokar
bende deniz kokusu olan bir parfüm aradıgım için bu konuya geldim iyiki gelmişim arkadaşların yazdıklarını iyiki biliyorum yoksa deniz kokusu sancaktım:27:

dolce gabanna light blue de sakın alma onunda deniz kokusuyla alakası yok limon gibi kokar
bende blue rush ve michael kors parfümlerini denicem bakalım nasıl kokuyor

Davidhoff cool water.
Beren arkadas benzemiyor demis ama
ben deniz tutkunu bi insanim ve bence gayette deniz ve tatil gibi kokuyor.
Onun disinda Biotherm eau océane losyon ve parfümünede bakabilirsin...
Biothermin losyonu hem deniz kokuyor, hemde jel tarzinda ve yaza cok uygun
cildi yaglandirmiyor ve ferahlatiyor... tavsiye ederim...

@ThirtyFouR
arkadasimizin da tavsiye ettigi gibi, "Biotherm eau océane" aninda "deniz" i aklina getirir.
Dalgalar, tuz...Kokuyu cok severim ama sadece bir "eau de toilette" oldugu icin cok hafif ve kisa zamanda ucup gider.
Fakat Bodyspray olarak kullanmak istersen, yani sicak bir günde -kisa bir süre icin- kendini denizin icinde hissetmek istersen, kesinlikle dogru secim olur.
Ben yilin en sicak günlerinde kullaniyorum, ne zaman sicaktan bayginlik gecirsem kolonya niyetinde cantamdan cikarir sIkarim, bir kac dakika icin beni deniz kenarina götürür bu koku...muhakkak denemelisin.

Ayrica bulursan Rochas, Aquawoman de kesinlikle deniz kokusunu hatirlatiyor bana.

Issey Miyake "L'Eau d'Issey Eau d'Ete 2011" (mavi sisenin üstünde kirmizi yosunlar olani) bu ikisi kadar olmasada "deniz kokusu" kategorisinden bence.

Davidoff "cool water" cok yaygin ve eski, ama seni rahatsiz etmezse bu durum, aradigin deniz kokun olabilir.

:68:

Iyi denemeler

dolce gabanna light blue de sakın alma onunda deniz kokusuyla alakası yok limon gibi kokar
bende blue rush ve michael kors parfümlerini denicem bakalım nasıl kokuyor

michael kors island kullandm ben 1 yıl, deniz kokusuyla alakası yok, temiz ama biyandnda keskin çiçek kokusu yaa

Back