Benim erkeklere daha çok yakıştırdığım bir isim bence çok güzelHerkese merhaba, oglumuza Deniz ismini koymak istiyoruz ama esimin ve benim ailemden gelen yorumlar unisex ve hatta genelde kız ismi oldugu yonunde. Yurtdisinda yasadigimiz icin bu isim aslinda erkekler icin kullanilan bir isim (Denis). Siz bu isim hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Bence de çok güzel isim ama siyasi isim koymama taraftarıyım.
Ben çok beğenir ve erkeğe daha çok yakıştırıyorum bu ismiHerkese merhaba, oglumuza Deniz ismini koymak istiyoruz ama esimin ve benim ailemden gelen yorumlar unisex ve hatta genelde kız ismi oldugu yonunde. Yurtdisinda yasadigimiz icin bu isim aslinda erkekler icin kullanilan bir isim (Denis). Siz bu isim hakkinda ne dusunuyorsunuz?
çok sevdigim bir isimdir yanina ikinci bir isimle taclandirabilirsiniz misal " Deniz Ali "Herkese merhaba, oglumuza Deniz ismini koymak istiyoruz ama esimin ve benim ailemden gelen yorumlar unisex ve hatta genelde kız ismi oldugu yonunde. Yurtdisinda yasadigimiz icin bu isim aslinda erkekler icin kullanilan bir isim (Denis). Siz bu isim hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Tam tersi düşünüyorum erkeğe daha çok yakışıyor bence deniz eğer konulacaksa belki arkadaşların yazdığı gibi cindiyetin direk anlaşılması için yanına net kısa bir isim eklenebilirDeniz ismi erkege yakistiramiyorum. Kizlarda daha guzel bence