Deniz Baykal bu hesabın sahte olduğunu , tweetlerin kendisi ile alakalı olmadığını açıklamıştı .
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...canli_bomba__aciklamasi__Dikkate_almayin.html
Fakat Antalya yerel basında sürekli canlı bomba ihbarı yapılıyor hatta şüphelilerin eşgalleri veriliyor .
Babam orada yaşadığı için ve haftanın 7 günü çarşı pazar avm gezdiği için yakın takipteyim Antalyayı.
Dikkat etmek lazımda ; nasıl ?
öyle mi haberim yok, aslına bakarsan ben bu haberi biraz zorlama buldum, bugun sosyal medyada gerek gelen özel mesajlarla o kadar dillendirildi ki bu olay, bi de medyaya söylenmiyor dendi, bugun de avm ye girerken arabamız aranınca acaba doğru mu dedim, araba aranmasa yine inanmazdım yani, konuyu aratayım dedim ve en yakın tarihli haber(bi kaç gün öncenin) bunu buldum paylaşayım dedim
Bende sosyal medyadan duydum . Bir panik babamı aradım . Sonrada Baykaldan bu açıklama geldi.
Ama dediğim gibi Antalya bu ara çok konuşuluyor . Hatta bulabilirsem atarım link , bir çok yerel ajans 4 kişinin kimlik bilgilerini veriyor , resimleri ile . Canlı bomba eylemi yapacaklarmış Antalya da .
Allah korusun .
Hatta haberin içinde görenler ihbar etsin var . Çok manidar burası . Ya kimse görmezse ??
İnsanların psikolojileriylede oynamak için ayrı bi manyak olmak lazım ...
Evet Markantalya avm ve kapalıyol saat kulesi o civarlar yada Antalya Lisesinin olduğu caddeBir avm ve ünlü bir caddesinin adı geciyor
öyle mi haberim yok, aslına bakarsan ben bu haberi biraz zorlama buldum, bugun sosyal medyada gerek gelen özel mesajlarla o kadar dillendirildi ki bu olay, bi de medyaya söylenmiyor dendi, bugun de avm ye girerken arabamız aranınca acaba doğru mu dedim, araba aranmasa yine inanmazdım yani, konuyu aratayım dedim ve en yakın tarihli haber(bi kaç gün öncenin) bunu buldum paylaşayım dedim
Yok chessciğim zorlama değil,var öyle bir söylenti,bugün çarşıyı görmeliydin insanlar korkusundan sokaklara çıkamamış.4 canlı bomba ihbarı var,3 ü erkek biri kadın.
Mersin de aynı canım eskiden birbirine çarparak yurudugumuz AVM ler bomboş tıklım tıklım olurdu eskiden otobüs durakları bomboş.Antalyada yaşıyorum,çarşıda,özellikle belirtilen bir alışveriş merkezinde bugün acil bir işim vardı,evden çıkmadan önce eşime geri dönemezsem hakkını helal et diye çıktım.10 gündür gitmiyordum neredeyse,Antalyada yaşayan varsa bilir kapalıyol vardır,tıpkı taksim gibi kalabalık insan selidir,bugün bir baktım sokaklar bomboş,avm nin içinde iranlı turistlerden ve birkaç gençten başka kimse yok,insanlar korkusundan evden çıkmamış.İçimden dualar okuya okuya gittim geldim,neden bunu yaşıyorum ben,neden yaşıyoruz,evden çarşıya gitmek sıradan birşeyken neden eşimle helalleşiyorum,neyse yazdıkça kendi kendime daha çok gaz veriyorum,gaz verdikçe sinirleniyorum,en iyisi uzatmayayım.
Yalnız korktuğum birşey var,1 sene kadar önce bir rüya gördüm,o zaman daha canlı bombalar yoktu,rüyamda saat kulesinin orada(kapalıyolun girişi yada çıkışı diyelim)canlı bomba patlıyordu,insanlar korkudan güllük caddesi(saat kulesine yakın bir yer) tarafına koşarken 2.bomba patlıyordu,Allah korusun bunun gerçekleşmesinden çok korkuyorum,Allah tüm canlarımızı korusun.
Ama hiçbirşey olmasa bile,insanlara verilen bu korku,o insanların sokakta özgürce dolaşamaması bile terör örgütünün amacına ulaştığını gösterir.Çok yazık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?