• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Baykal, Antalya'da AVM'lere yönelik canlı bomba uyarısında bulundu, tarih verdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Deniz Baykal, Antalya'da AVM'lere yönelik canlı bomba uyarısında bulundu, tarih verdi
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 19 Mart'ta Antalya'da terör örgütü PKK'nın eylem yapacağını söyledi.

Antalya için bombalı saldırı uyarısı geldi. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sosyal medya hesabı üzerinden bomba ihbarında bulundu. Deniz Baykal, 19 Mart'ta PKK'nın Antalya'da eylem düzenleyeceğini iddia etti. Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Twitter hesabı üzerinden bomba ihbarında bulundu.

"CANLI BOMBA İHBARI YAPIYORUM"

Deniz Baykal, “Canlı bomba ihbarı yapıyorum. Dikkat; 19 Mart’ta PKK, Antalya’da “canlı bomba” eylemi yapmak için listesine Antalya’yı almıştır. Sevgili Antalyalılar; AVM, toplu taşıma araçları ve kalabalık yerlerden uzak durun. PKK'nın 19 Mart, "canlı bomba" listesinde Antalya da var” dedi.

İşte Deniz Baykal'ın o uyarısı:

deniz-baykal-son-dakika-canli-bombajpg.jpg

http://www.ajanshaber.com/deniz-baykal-canli-bomba-saldirisi-icin-yer-ve-tarih-verdi-haberi/340970

Antalya da değilim ama bizim ilde de avmde otoparka girmeden polis tüm arabaları arıyordu bugün

Deniz Baykal bu hesabın sahte olduğunu , tweetlerin kendisi ile alakalı olmadığını açıklamıştı .

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...canli_bomba__aciklamasi__Dikkate_almayin.html

Fakat Antalya yerel basında sürekli canlı bomba ihbarı yapılıyor hatta şüphelilerin eşgalleri veriliyor .

Babam orada yaşadığı için ve haftanın 7 günü çarşı pazar avm gezdiği için yakın takipteyim Antalyayı.

Dikkat etmek lazımda ; nasıl ?

Deniz Baykal bu hesabın sahte olduğunu , tweetlerin kendisi ile alakalı olmadığını açıklamıştı .

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...canli_bomba__aciklamasi__Dikkate_almayin.html

Fakat Antalya yerel basında sürekli canlı bomba ihbarı yapılıyor hatta şüphelilerin eşgalleri veriliyor .

Babam orada yaşadığı için ve haftanın 7 günü çarşı pazar avm gezdiği için yakın takipteyim Antalyayı.

Dikkat etmek lazımda ; nasıl ?

öyle mi haberim yok, aslına bakarsan ben bu haberi biraz zorlama buldum, bugun sosyal medyada gerek gelen özel mesajlarla o kadar dillendirildi ki bu olay, bi de medyaya söylenmiyor dendi, bugun de avm ye girerken arabamız aranınca acaba doğru mu dedim, araba aranmasa yine inanmazdım yani, konuyu aratayım dedim ve en yakın tarihli haber(bi kaç gün öncenin) bunu buldum paylaşayım dedim

öyle mi haberim yok, aslına bakarsan ben bu haberi biraz zorlama buldum, bugun sosyal medyada gerek gelen özel mesajlarla o kadar dillendirildi ki bu olay, bi de medyaya söylenmiyor dendi, bugun de avm ye girerken arabamız aranınca acaba doğru mu dedim, araba aranmasa yine inanmazdım yani, konuyu aratayım dedim ve en yakın tarihli haber(bi kaç gün öncenin) bunu buldum paylaşayım dedim

Bende sosyal medyadan duydum . Bir panik babamı aradım . Sonrada Baykaldan bu açıklama geldi.
Ama dediğim gibi Antalya bu ara çok konuşuluyor . Hatta bulabilirsem atarım link , bir çok yerel ajans 4 kişinin kimlik bilgilerini veriyor , resimleri ile . Canlı bomba eylemi yapacaklarmış Antalya da .

Allah korusun .

Hatta haberin içinde görenler ihbar etsin var . Çok manidar burası . Ya kimse görmezse ??

Bende sosyal medyadan duydum . Bir panik babamı aradım . Sonrada Baykaldan bu açıklama geldi.
Ama dediğim gibi Antalya bu ara çok konuşuluyor . Hatta bulabilirsem atarım link , bir çok yerel ajans 4 kişinin kimlik bilgilerini veriyor , resimleri ile . Canlı bomba eylemi yapacaklarmış Antalya da .

Allah korusun .

Hatta haberin içinde görenler ihbar etsin var . Çok manidar burası . Ya kimse görmezse ??

biz antalyada değiliz, valla ben de bizim şehirde olmaz gözüyle bakıyordum, ama bugün avm ye girerken polis arabayı arayınca korktum açıkcası, her yer polis...
güvenlikte bayağı bayağı aradı yani girerken
başka şehirleri bilmiyorumda bize ilk defa olunca bayağı tedirgin oldum yani

bi de sosyal medyada gördüğüm ve hak verdiğim bişey var, onu da paylaşıyım, hani arabalar birbirine sellektör yapar ya radar var polis var diye haber verirler, onu yapmayın, yoksa bir teröristi polisten kurtarmış olabilirsiniz diyor, çok doğru

Hesap fake imis. Bu kadar yaygara korku pompalanmasindan sonra bir teror saldirisi gelecegini dusunmuyorum aslinda. Ama baskentte 3 kez bomba patladiktan sonra da korkmamak elde degil.

Istanbulda dun gece kucukcekmece cikis sirinevler ve balatta arandık. Hem de didik didik. Insallah yeterince onlem alinmistir da bir daha yasamayiz böyle bir sey. Cunku benim ciddi anlamda psikolojim bozuldu.

Guvenlik onlemleri artirilmali yeni egitimler planlanmali bomba tespiti icin falan allahim ulkemizi koru

Hesap fake demişlerdi . Yalnız bugün İstanbul'un en büyük ve genelde çok kalabalık olduğu avm 'lerden birine gittim bomboştu .

ya gidesim varsa giderim ben, bu korkuyla ne kadar yaşanırki, bugun biraz tedirgin oldum ama yarın yine gitçem

İnsanların psikolojileriylede oynamak için ayrı bi manyak olmak lazım ...

İnsanların psikolojileriylede oynamak için ayrı bi manyak olmak lazım ...

Zaten bu yapılan da psikolojik savaşın bir türü.
Kızılay ve Ulus saldırıları asker ve polise yönelikti. Kızılay saldırısında 7 polis şehit oldu ve 7 polis de yaralı idi. Bu nedenle alışveriş merkezlerine saldırı olma ihtimali düşük.

Antalyada yaşıyorum,çarşıda,özellikle belirtilen bir alışveriş merkezinde bugün acil bir işim vardı,evden çıkmadan önce eşime geri dönemezsem hakkını helal et diye çıktım.10 gündür gitmiyordum neredeyse,Antalyada yaşayan varsa bilir kapalıyol vardır,tıpkı taksim gibi kalabalık insan selidir,bugün bir baktım sokaklar bomboş,avm nin içinde iranlı turistlerden ve birkaç gençten başka kimse yok,insanlar korkusundan evden çıkmamış.İçimden dualar okuya okuya gittim geldim,neden bunu yaşıyorum ben,neden yaşıyoruz,evden çarşıya gitmek sıradan birşeyken neden eşimle helalleşiyorum,neyse yazdıkça kendi kendime daha çok gaz veriyorum,gaz verdikçe sinirleniyorum,en iyisi uzatmayayım.

Yalnız korktuğum birşey var,1 sene kadar önce bir rüya gördüm,o zaman daha canlı bombalar yoktu,rüyamda saat kulesinin orada(kapalıyolun girişi yada çıkışı diyelim)canlı bomba patlıyordu,insanlar korkudan güllük caddesi(saat kulesine yakın bir yer) tarafına koşarken 2.bomba patlıyordu,Allah korusun bunun gerçekleşmesinden çok korkuyorum,Allah tüm canlarımızı korusun.

Ama hiçbirşey olmasa bile,insanlara verilen bu korku,o insanların sokakta özgürce dolaşamaması bile terör örgütünün amacına ulaştığını gösterir.Çok yazık!

Son düzenleme:

Yok chessciğim zorlama değil,var öyle bir söylenti,bugün çarşıyı görmeliydin insanlar korkusundan sokaklara çıkamamış.4 canlı bomba ihbarı var,3 ü erkek biri kadın.o_O

Yok chessciğim zorlama değil,var öyle bir söylenti,bugün çarşıyı görmeliydin insanlar korkusundan sokaklara çıkamamış.4 canlı bomba ihbarı var,3 ü erkek biri kadın.o_O

Akşam babamla yine konuştum .
Hafta içi güllükte tomalar polisler varmış . Polise gidip ne olduğunu sormuş , amca pek durma sokaklarda demiş .

Dünde Muratpaşada Çanakkale şehitleri için okunacak duaya katılmış , cami etrafı polis kaynıyordu diyor .

Of , bu tedirginlik bile hayli sinir bozucu .

Allahım fırsat vermesin .

Madem eşgalleri belli kapı kapı aransınlar gerekirse . Kimse bugünkü şartlarda aramalarda polise zorluk çıkarmaz .

Antalyada yaşıyorum,çarşıda,özellikle belirtilen bir alışveriş merkezinde bugün acil bir işim vardı,evden çıkmadan önce eşime geri dönemezsem hakkını helal et diye çıktım.10 gündür gitmiyordum neredeyse,Antalyada yaşayan varsa bilir kapalıyol vardır,tıpkı taksim gibi kalabalık insan selidir,bugün bir baktım sokaklar bomboş,avm nin içinde iranlı turistlerden ve birkaç gençten başka kimse yok,insanlar korkusundan evden çıkmamış.İçimden dualar okuya okuya gittim geldim,neden bunu yaşıyorum ben,neden yaşıyoruz,evden çarşıya gitmek sıradan birşeyken neden eşimle helalleşiyorum,neyse yazdıkça kendi kendime daha çok gaz veriyorum,gaz verdikçe sinirleniyorum,en iyisi uzatmayayım.

Yalnız korktuğum birşey var,1 sene kadar önce bir rüya gördüm,o zaman daha canlı bombalar yoktu,rüyamda saat kulesinin orada(kapalıyolun girişi yada çıkışı diyelim)canlı bomba patlıyordu,insanlar korkudan güllük caddesi(saat kulesine yakın bir yer) tarafına koşarken 2.bomba patlıyordu,Allah korusun bunun gerçekleşmesinden çok korkuyorum,Allah tüm canlarımızı korusun.

Ama hiçbirşey olmasa bile,insanlara verilen bu korku,o insanların sokakta özgürce dolaşamaması bile terör örgütünün amacına ulaştığını gösterir.Çok yazık!
Mersin de aynı canım eskiden birbirine çarparak yurudugumuz AVM ler bomboş tıklım tıklım olurdu eskiden otobüs durakları bomboş.

Back