Dengesizlestim iyice

mrv2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
96
40
88
31
Merhaba herkese, cok uzamasin direk derdimi anlatayim. Eski sevgilimle benim bir hatam yuzunden ayrilmistik. Umursamiyordum onu hic, soyledigi seylerin bi degeri yoktu en son yine o yokmus gubi davraninca kaldiramadi. Neyse bir sure gecti gecen gun mesaj attim. Normal konusmaya basladik hatta gorustuk ve gayet iyi gecti. Eskisi gibiydik sanki ilk gorustugumuz zamamlar. Hatamin farkindayim o da bunun farkinda olmali. Birbirimize karsi hic bir saygisizligimiz da olmadi bugune kadar. Simdi yine de arada mesafeli konusuyor gibi geliyor ve diyorum ki yok istemiyo bu cocuk ugrasma degmez zaten. Bazen de eskisi gibi hissediyorum napmam lazim fikir verebilecek var mi? Yani uzak mi yakin mi davranmaliyim? Eskisi gibi bir sey yokmus gibi mi? Yoksa soguk mu? O zaman da istemedigimi mi dusunur. Yoksa cok sicak davraninca da kacabilir mi bilemiyorum. Yalan soylemeyen net bir insan kendisi. Kiskanc ve baskin karakter olmayi sever ancak saygisindan odun vermez yani baski kurmaya calisip onu yap bunu yapma demez. Biraz kisilik ozelliklerini soylemem lazim sanirim yoksa herkesin tepkisi farkli olur tabiki bu durumda. Benim degistigimi gormeye mi calisiyor ne olabilir amaci, oyun oynayacak biri degil pek. Aklinda ne var emin olamiyorum. Bi kac gun sonra yine gorusecegiz bu arada anlastik umarim aksilik olmazsa. Tesekkurler simdiden.

Bence çok samimi olmayın. Bir süre onu tartın. Ama soğuk da görünmeyin. Zamanla ilişkinin yönünr göre hareket edersiniz :)

Henuz , yeterli bilgiye sahip degiliz. Bir iki kere arkadasca gorusun sonra .

Normal davranmaya calisiyorum ama bazen dayanamiyorum ya cok sicak oluyorum ya da sinirlenip soguklasiyorum. Sabretmeyi ogrenmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…