Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bugün kontrolum vardi
tok karnina 77.700 cikti sali günü ac tartildigimda 77.200 dü :)
yarin sabahtan gidecktim spora ama cuma günü madem kilo bildirimi yapiliyor
cuma ac karnina sabah gidip hem sporumu yapacam hem tartilacam
evdeki tartiya inip cikmaktan sanirim bozdum:)
ilk baslari sporla ayniydi suanda kafayi yemis durumda nerdeyse 800 gram fark var
ben en iyisi sporda tartilinca yazaym orasi evdeki tartiyi kabul etmiyor
bu ara spordan dolayi cok yorgun ve bitkinim ama olsun iki hafta 79.800 den 77.700 lere kadar düstüm..insallah
devam eder aksam gidebilirsem yürüyüse ne ala gidemezsem kötü cok yorgunum cokk

bugün kontrolum vardi
tok karnina 77.700 cikti sali günü ac tartildigimda 77.200 dü :)
yarin sabahtan gidecktim spora ama cuma günü madem kilo bildirimi yapiliyor
cuma ac karnina sabah gidip hem sporumu yapacam hem tartilacam
evdeki tartiya inip cikmaktan sanirim bozdum:)
ilk baslari sporla ayniydi suanda kafayi yemis durumda nerdeyse 800 gram fark var
ben en iyisi sporda tartilinca yazaym orasi evdeki tartiyi kabul etmiyor
bu ara spordan dolayi cok yorgun ve bitkinim ama olsun iki hafta 79.800 den 77.700 lere kadar düstüm..insallah
devam eder aksam gidebilirsem yürüyüse ne ala gidemezsem kötü cok yorgunum cokk

canım ara ara gr farkı olur bu normal
moralini bozuyorsa sana tavsiyem hafta içi hiç tartılma:KK34:

slm kızlar çok giremiyorum kusura bakmayın bugün cuma girim dedim yavaş yvaş da olsa vermişim bişiler 68.7 oldum 68.0 a bişi kalmadı 7grmıda anca 1 ayda veririm heralde ama olsun almımde verim dimi....ben gene memlekete gidiyorum pazar günü malum yaz geldi düğünler sıklaştı kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi haftaya görüşmek üzre kızlar....

diyetisyene giderek ve sporla üç ayda on iki kilo verdim işin sırrı gerçekten zamanında beslenmek,kahvaltıda kibrit kutusu kadar peynr sınırsız domates salatalık yeşillik(yumurta ve peynir aynı anda yenmeyeck)yedim kahvaltıyı he rsabh sekizde yaptım,onbirde ara öğün olarak meyve yedim,öğlen sebze yemeği bi kase yoğurt kepek ekmeği sınırsız yeşillik,üçte şekersiz çay yada tekrar meyve,akşam bi kse çorba ve ızgara yada ızgaranın yerine sebze yemeği bi kase yğrt bi dilim kepek ekmeği,akşam dokuzda ise light süt içerek kilo verdim ve yemeklerin hepsini zytnyağlı yedim ve haftada üçgün ikişer saat fitness yaptım

slm kızlar çok giremiyorum kusura bakmayın bugün cuma girim dedim yavaş yvaş da olsa vermişim bişiler 68.7 oldum 68.0 a bişi kalmadı 7grmıda anca 1 ayda veririm heralde ama olsun almımde verim dimi....ben gene memlekete gidiyorum pazar günü malum yaz geldi düğünler sıklaştı kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi haftaya görüşmek üzre kızlar....

tebrik ederim:KK9: canım hedefine az kaldı :KK71:
ne güzel bayramda istediğin kiloda olacaksın :KK62::KK62:
bu arada annen ne yaptı kilo vermeye devam ediyormu :26:güle güle :KK3:

diyetisyene giderek ve sporla üç ayda on iki kilo verdim işin sırrı gerçekten zamanında beslenmek,kahvaltıda kibrit kutusu kadar peynr sınırsız domates salatalık yeşillik(yumurta ve peynir aynı anda yenmeyeck)yedim kahvaltıyı he rsabh sekizde yaptım,onbirde ara öğün olarak meyve yedim,öğlen sebze yemeği bi kase yoğurt kepek ekmeği sınırsız yeşillik,üçte şekersiz çay yada tekrar meyve,akşam bi kse çorba ve ızgara yada ızgaranın yerine sebze yemeği bi kase yğrt bi dilim kepek ekmeği,akşam dokuzda ise light süt içerek kilo verdim ve yemeklerin hepsini zytnyağlı yedim ve haftada üçgün ikişer saat fitness yaptım

çok güzel canım senin adına çok sevindim
bir daha almaman dileğiyle:KK71:

kızlar bir kaç haftadır ne bir spor dikkat de etmedim
motivasyonum yerlerdeydi ve ne yazıkki uzun zamandır hiç çıkmadığım kilolara çıkmıştım:18:
3-4 gündür dikkat ediyorum meyve ağırlıklı ekmek olabilidiğince az yiyerek tekrar vermeye başladım
kendim yapmadığım içinde buraya yazmamıştım
şimdi hergün sporumu yapıyorum:KK62:
1.5 kilo verdim bile biliyorum şişkinlik atıyorum ama olsun verdiğimi görmek hoşuma gidiyor:KK64::KK64::KK64:

selam kilo veren arkadaslari tebrikler,benide araniza alirmisiniz 12gundur 1kilo verdim biraz kostum biraz yedime dikkat ettim,ama yanliz olunca motive olamiyorum,cizelge cetveli yapmayi bilseydim bende yazardim,neyse dün tartildim 73,1 dim 10kilo vermek istiyorum,boll sanslar

selam kilo veren arkadaslari tebrikler,benide araniza alirmisiniz 12gundur 1kilo verdim biraz kostum biraz yedime dikkat ettim,ama yanliz olunca motive olamiyorum,cizelge cetveli yapmayi bilseydim bende yazardim,neyse dün tartildim 73,1 dim 10kilo vermek istiyorum,boll sanslar

selam canım hoşgeldin aramıza:KK71: kolaylıklar dilerim:KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

burda çok güzel anlatılıyor yapamazsan yardımcı olmaya çalışayım

kestane şekerimm nasılsınnn kuzumm
motivasyonun düşmüş ama tekrara geri gelmiş galibaaaa
az kaldı doguma inşallah bende dönecem geriii yanınızaaa

yanlış yeri kaydediyorsundur canım
http ile başlayan sonu png ile biten yeri alacaksın

canım istersen bir daha dene olmazsa sen kilolarını yaz ben yapayım sana:13:

tsk canim,sen yaparsan sevinirim su an 73kiloyum:KK43:insallah63kilo olacam,10kilofazlam var boy 1,60,
su anakadar salatalik 1dilim ekmek,domates yiyerek yaptim yemekleri1kasik zeytin yagiyla yapiyorum yedim oluyor fazla olmamak kaydiyla,
kosuyorum30dk,bazen az bazende fazla,kostum oluyor:KK66:kendimi hafif hisediyorum,insallah kurtuluruz su kilolardan aminnnnnnnnnnnn

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. bir haftadır diyetteyim ve bu yolda en büyük yol arkadaşım sizlersiniz. bir haftadır burada diyetle ilgili okumadığım şey kalmadı. ben geçen pazartesi diyete başladım 3+3 şeklinde yapıyorum aç kalmıyorum. hergün yürüyüş bandında yarım saat yürüyorum. bir haftada 1,5 kilo verdim. çok su içtiğim için ilk günler sık idrara çıkıyordum ama vucut alıştı sanırım. ramazanda diyete nasıl devam edeceksiniz neler yapacaksınız bunlarıda paylaşırmısınız fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

tsk canim,sen yaparsan sevinirim su an 73kiloyum:KK43:insallah63kilo olacam,10kilofazlam var boy 1,60,
su anakadar salatalik 1dilim ekmek,domates yiyerek yaptim yemekleri1kasik zeytin yagiyla yapiyorum yedim oluyor fazla olmamak kaydiyla,
kosuyorum30dk,bazen az bazende fazla,kostum oluyor:KK66:kendimi hafif hisediyorum,insallah kurtuluruz su kilolardan aminnnnnnnnnnnn

tamam canım yapıyorum yapıp sana özelden atarım :13:

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. bir haftadır diyetteyim ve bu yolda en büyük yol arkadaşım sizlersiniz. bir haftadır burada diyetle ilgili okumadığım şey kalmadı. ben geçen pazartesi diyete başladım 3+3 şeklinde yapıyorum aç kalmıyorum. hergün yürüyüş bandında yarım saat yürüyorum. bir haftada 1,5 kilo verdim. çok su içtiğim için ilk günler sık idrara çıkıyordum ama vucut alıştı sanırım. ramazanda diyete nasıl devam edeceksiniz neler yapacaksınız bunlarıda paylaşırmısınız fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

selam canım hoşgeldin:KK71: aramıza
maşallah çok hızlı başlamışsın kolaylıklar dilerimEn Büyük KK
geçen sene ramazanda yediklerimizi yazarak destek olmuştuk birbirimize ve kilo da vermiştik bir çoğumuz
bu ramazanda da öyle olur umarım:KK62:

X